Weather - Καιρός

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ωραίο παιδί, αλλά από μπάλα...

Ο ένας φεύγει, ο άλλος έρχεται...

Γράψαμε πριν από λίγες μέρες για τον Βραζιλιάνο σωσία του... Ρονάλντο που θα δοκίμαζε η ομάδα της Καλαμάτας, τον Λεονάρντο κλπ! Δεν λέμε, ωραίο παιδί, αλλά από μπάλα (κρίμα που είναι και Βραζιλιάνος), "λίγα πράγματα"... Μόνο στον...γυναικείο πληθυσμό της πόλης θα λείψει ο νεαρός Βραζιλιάνος (φωτό)... Είναι και ακριβός, λεφτά δεν υπάρχουν, άστον να φύγει προς Ιταλία μεριά, μήπως και τον πάρει η...Τζένοα και η Τσεζένα!
Οταν η είδηση έχει πολλά ποδάρια και οι γνωστοί "ξερόλες" θέλουν να μας πλασσάρουν ότι η Καλαμάτα θα χτυπήσει μέχρι και το... Ουέφα! Κι όχι φυσικά ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ, αλλά ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ... Στο μιλητό!
Άλλη Σχολή κι αυτή....
Τα δε... Συμβούλια της ομάδας συνεχίζονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ κάθε βράδυ, λίγο μετά τα...μεσάνυχτα στην γνωστή .... πιτσαρία της παραλιακής! Και να θέλει να υπογράψει ένας παίκτης - ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ- πού θα βάλει τις υπογραφές???
Στο πεζοδρόμιο??? Πίνοντας ...μπυρίτσα???
Ο δε Αλέκος Δέδες, αφού είδε και αποείδε, δέχτηκε μια...συμπαθητική για τα δεδομένα της Δ' εθνικής {εξάλλου εκεί έπαιξε κι ο ίδιος πέρσι για 5 μήνες (στην Σπάρτη)} πρόταση από τον Γιώργο Πετρουλάκη του Παμίσου και "το σκέφτεται". Κι επειδή ο Αλέκος ΘΕΛΕΙ να παίξει φέτος μπαλίτσα, είναι θέμα ωρών να πει το ΝΑΙ και να φορέσει τα "πράσινα" και να γίνει Νησιώτης!