Weather - Καιρός

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Τα ... τυπικά μένουν για τον Τσιμικλή

..
Ο Τσιμικλής με την φανέλα του Ιωνικού.


Μια ανάσα από την επιστροφή του στην ομάδα της Καλαμάτας βρίσκεται ο 23χρονος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Τσιμικλής! Μετά από μια δύσκολη χρονιά για τον ίδιο, αφού αναγκάστηκε να αλλάξει σε μια σεζόν δυο ομάδες που μάχονταν για την παραμονή, αρχικά ξεκίνησε στον Ιωνικό (αγωνίστηκε 14 φορές) και πήγε κυρίως λόγω του Μπένου που κάθισε στον πάγκο μόλις έναν μήνα (!) και τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στον Θρασύβουλο Φυλής όπου πρόσθεσε άλλες 9 συμμετοχές στη Β' εθνική.
Ο "Τσίμι" αναμφισβήτητα είναι η πρώτη ΣΟΒΑΡΗ και ΧΡΗΣΙΜΗ μεταγραφή της Καλαμάτας, είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε 2 θέσεις, ΑΓΑΠΑΕΙ την ομάδα και έχει δείξει δείγματα της αξίας του την "χρονιά του υποβιβασμού", αφού πολλές φορές ΑΠΕΔΕΙΞΕ στο γήπεδο ότι δεν είναι ένας ΡΟΛΙΣΤΑΣ αλλά ένα ΙΚΑΝΟ στέλεχος με μέλλον.
Δούλεψε πολύ στην ομάδα των Νέων με προπονητή τον Κώστα Διδασκάλου που τον όρισε και ΑΡΧΗΓΟ και μετέπειτα ΒΟΗΘΗΣΕ όσο μπορούσε την "καταδικασμένη" Μαύρη Θύελλα, αποδεικνύοντας κυρίως ότι έχει ΤΣΑΓΑΝΟ και ... σθένος!
Με την ευχή να ξεπεραστούν τα...τυπικά (δηλαδή το ύψος της ετήσιας αμοιβής του, περί τα 14.000 ευρώ) και να υπογράψει στην ομάδα της πόλης μας που τον έχει ανάγκη!