Weather - Καιρός

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Sport News

ΑΕΚ: Στην έξοδο ο Μπλάνκο, ίσως και ο Σκόκο...



■ Ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει πλέον το ενδεχόμενο να ανανεώσει ο Μπλάνκο το συμβόλαιό του με την Ένωση, καθώς χθες ο μάνατζέρ του Γκουστάβο Οναΐντια είπε στον πρόεδρο της ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη πως επιδιώκει τριετές (και όχι διετές που του προσφέρει η Ένωση) συμβόλαιο και μεγαλύτερες ετήσιες απολαβές από τα 600.000 ευρώ που προτείνει η ΑΕΚ. Παράλληλα, ο κ. Οναΐντια, μιλώντας στο aek365.gr, αποκάλυψε πως «η πρόταση της ΑΕΚ είναι σεβαστή, αλλά δεν μας ικανοποιεί. Δεν μπορώ να πω όμως ότι αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία. Θα πάρει καιρό μέχρι να απαντήσουμε στην ΑΕΚ,  γιατί μελετάμε και άλλες προσφορές που υπάρχουν. Δεν μας ενδιαφέρει αν η ΑΕΚ βιάζεται να λάβει απάντηση. Μίλησα με τον Παναθηναϊκό για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους.... Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα και θα δούμε. Ο Μπλάνκο είναι ανοιχτός όχι μόνο για τον ΠΑΟ, αλλά για οποιαδήποτε ομάδα. Όλα είναι θέμα χρημάτων». Χθες υπήρξε έντονη φημολογία πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Γκαζιάντεπσπορ για την παραχώρηση του Σκόκο, ενώ είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει ζητήσει από μάνατζερ να
της φέρουν προτάσεις για τον Αργεντίνο.


ΠΑΟ


Ένταση υπήρξε χθες στην προπόνηση μεταξύ των Σαριέγκι και Σισέ, που αγωνίζονταν στην ίδια ομάδα στο «οικογενειακό διπλό», με αφορμή την παρατήρηση του Βάσκου στο Γάλλο ότι δεν μάρκαρε αρκετά. Το επεισόδιο περιορίστηκε στη λογομαχία, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Φερέιρα συγκέντρωσε τους έμπειρους Σισέ, Καραγκούνη, Κατσου-
ράνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σαριέγκι, Τζόρβα, Καντέ, ζητώντας τους να μπουν μπροστάρηδες στην προσπάθεια αγωνιστικής ανάκαμψης. Από εκεί και πέρα, η διοικούσα επιτροπή (Δ. Γόντικας, Α. Πολέμης, Τζ. Βεκρής, απουσίαζε ο Γ. Νίκας) αποφάσισε χθες να μην επιβληθεί πρόστιμο στους παίκτες για την εμφάνιση στις Σέρρες, ενώ έγινε κουβέντα και για τα μεταγραφικά, τα οποία βέβαια δεν μπορούν να προχωρήσουν μέχρι να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


■ Μετά από επικοινωνία που είχαν χθες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισαν να συναντηθούν την ερχόμενη Πέμπτη, όταν και θα κριθεί αν θα παραμείνει ο Βάσκος και την επόμενη σεζόν.





«ΚΑΣΕΤΕΣ»


■ Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει, με την ιδιότητα του υπόπτου, για την υπόθεση των «κασετών». Ο Αχ. Μπέος κατέθεσε στον εισαγγελέα υπόμνημα 31 σελίδων για την υπόθεση και την εμπλοκή του ιδίου σε αυτήν, ενώ τα νέα στοιχεία σε σχέση με όσα υποστηρίζει εξαρχής για την υπόθεση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου είναι αφενός το γεγονός ότι, όπως κατέθεσε, «τον Ιανουάριο του 2010 σε μια επίσκεψή μου στο γραφείο του Ν. Πατέρα συνάντησα εκεί τον κ. Δαλούκα. Τον ρώτησα ποιος ήταν ο λόγος της παρουσίας του εκεί. Μου απάντησε ότι πήγε γιατί ο Ν. Πατέρας, ως πρόεδρος του ΠΑΟ, έχει μεγάλη δυναμική και επιρροή στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (αυτός έδιωξε τον Γκαγκάτση, όπως χαρακτηριστικά μου τόνισε) και ότι είχε ξαναπάει στο γραφείο του συγκεκριμένου παράγοντα». Μετά την κατάθεσή του ο κ. Μπέος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει καμία υπόθεση. Από πού προκύπτει υπόθεση; Με τι καταγγελίες, με τι καταθέσεις; Όσοι μάρτυρες έχουν έρθει δεν έχουν πει τίποτα απολύτως».