Weather - Καιρός

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Πάσχα στην Πύλο ο Βαλβέρδε!


Στην πανέμορφη Πύλο θα περάσει τις άγιες μέρες του Πάσχα ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα φύγει για την πανέμορφη της Πελοποννήσου τη Μ. Πέμπτη μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του που βρίσκονται στην Αθήνα εδώ και μερικές ημέρες, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με τον Ερνέστο την κατάκτηση του τίτλου
Με την οικογένειά του, μακριά από Ντελγκάδο, Γιοβάνοβιτς και Σάντσες επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να περάσει τις άγιες μέρες του Πάσχα την Πελοπόννησο και την Πύλο!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη υπάρχουν αρκετά ανοιχτά «μέτωπα». Ωστόσο, όλα αυτά θα πάρουν μια μικρή παράταση λόγω Πάσχα. Αυτές τις μέρες, προτεραιότητα έχει για όλους στον Ολυμπιακό η ξεκούραση και οι γιορτές του Πάσχα μαζί με την οικογένεια. Οι μεταγραφές μπορούν να περιμένουν ακόμη μια βδομάδα…
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε λοιπόν να περάσει τις διακοπές του στην Ελλάδα, αφού ήδη βρίσκεται εδώ η οικογένειά του. Ο «Τσινγκούρι» επέλεξε να περάσει τις άγιες μέρες στην Πύλο και συγκεκριμένα στις εκπλητκικές εγκαταστάσεις του Costa Navarino, όπου θα φτάσει μεθαύριο.
Ώρες οικογενειακής ευτυχίας και χαλάρωσης και οι συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό θα συνεχιστούν μετά τις γιορτές.