Weather - Καιρός

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Στον Αγροτικό Αστέρα ο Αντωνιάδης!

Ο άνθρωπος που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Αστέρα είναι από σήμερα ο 52χρονος Βασίλης Αντωνιάδης, παλιός προπονητής (και) της Καλαμάτας, που "επιστρέφει" στον Εύοσμο μετά τη σεζόν 2003-2004.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Αντωνιάδη. Μετά από εκτενή συζήτηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Ριαβόγλου, και παρότρυνση του ιδιοκτήτη του Οδυσσέα Κορδελιού (ομάδα Δ' εθνικής που ήταν ο Αντωνιάδης μέχρι χτες), Γιώργου Αντίνου, ο κύριος Αντωνιάδης συμφώνησε να αναλάβει τα καθήκοντά του από χτες και βρέθηκε στο γήπεδο του Ευόσμου και είχε μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες.
Ο ιδιοκτήτης του Οδυσσέα Κορδελιού, Γιώργος Αντίνου, ανακοίνωσε (!) στους παίκτες του Αγροτικού, ότι προτίθεται να αναλάβει τα ηνία του Αστέρα, μόνο σε περίπτωση σωτηρίας της ομάδας, θέτοντάς τους έτσι προ των ευθυνών τους και παράλληλα υποσχέθηκε πριμ σε περίπτωση νίκης την Κυριακή επί του Εθνικού Αστέρα....
Αντωνιάδης: Μεγάλη προσωπική πρόκληση!
Να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην mikriliga.com ο νέος προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Βασίλης Αντωνιάδης.
Ο Κιλκισιώτης τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι: "Έρχομαι σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Αγροτικό Αστέρα. Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για την ομάδα καθώς χρειάζεται εσπευσμένα βαθμούς. Άλλωστε την κατάσταση την γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και οι παίκτες μου και δηλώνουμε αποφασισμένοι να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη της θέση. Έχω εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό και όλοι μαζί θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε να σώσουμε τον Αγροτικό Αστέρα".
Όσον αφορά τους λόγους που τον ώθησαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ευόσμου ο κ. Αντωνιάδης τόνισε: "Έχω ξαναπεράσει από τον πάγκο του Αστέρα και το περιβάλλον επομένως μου είναι γνώριμο. Η πρόκληση για εμένα προσωπικά είναι μεγάλη".
Τέλος για την άσχημη βαθμολογική θέση του Αγροτικού Αστέρα ο Έλληνας προπονητής αρκέστηκε να πει ότι: "είμαι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους καταστάσεις"....