Weather - Καιρός

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Οι ποινικές διώξεις άρχισαν από τον Αχιλλέα Μπέο...

Από μάρτυρας... κατηγορούμενος!

Δίωξη κατά του Αχιλλέα Μπέου (φωτό), για απόπειρα εκβίασης με απειλή της δραστηριότητας του εξαναγκαζόμενου, άσκησε σήμερα ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, μετά την έρευνα που διενήργησε αναφορικά με τον αγώνα του φετινού πρωταθλήματος μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού.
Ο κ. Σιμιτζόγλου διευκρίνισε ότι, αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υποβάλλει σχετικό αίτημα, τότε η υπόθεσή του θα συσχετιστεί με την δικογραφία που αφορά τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στη Μακάμπι και τον Ολυμπιακό, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες.
Παράλληλα, ο κ. Σιμιτζόγλου έστειλε αντίγραφο του φακέλου της υπόθεσης στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο, προκειμένου να επιληφθεί στο πλαίσιο όσων προβλέπει ο ΚΑΠ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ
Η Διακαιοσύνη που διερευνά εδώ και 2,5 χρόνια όλες τις υποθέσεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ΑΜΕΣΩΣ μετά το Πάσχα, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ, θα στείλει κλήσεις ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 25 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΣΚΙΕΣ", ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ.....Υπάρχει μια πληροφορία, που κάνει λόγο για κατάθεση της (πρώην) ΠΑΕ στον Εισαγγελέα την Τετάρτη 11 Μαίου 2011...