Weather - Καιρός

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ο Πάνος Κιάμος ξανά στο "Posidonio"!

Από 23 Απριλίου ο Πάνος Κιάμος ξανά στο Posidonio!

Με Κώστα Μαρτάκη, Ελένη Φουρέιρα, Πωλίνα Χριστοδούλου


Με αέρα επιτυχίας και φιλοδοξώντας να κυριαρχήσει ξανά στην διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας , το Posidonio άνοιξε τις πύλες του το Μ.Σάββατο , 23 Απριλίου με τον Πάνο Κιάμο.
Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου βρίσκονται ο Κώστας Μαρτάκης, η Ελένη Φουρέιρα κι η ανερχόμενη Πωλίνα Χριστοδούλου (γνωστή από το X Factor).

To Posidonio υποδέχεται το πολυπληθές κοινό του σε ένα ανακαινισμένο περιβάλλον...

 Το «Posidonio» είναι από τα λίγα μαγαζιά που δεν φαίνεται να πτοούνται από την οικονομική κρίση. Αντίθετα, σκίζει χάρη στη δυναμική παρουσία του Πάνου Κιάμου!
Και φυσικά τεράστιο ρόλο παίζει ο ιδιοκτήτης του, Μεσσήνιος (Ανδρουσανός) επιχειρηματίας Βασίλης Κοντόπουλος, που φροντίζει να έχει τις επενδύσεις του πολλά βήματα μπροστά από τον ανταγωνισμό!
Η πίστα της Ποσειδώνος επέστρεψε, λοιπόν, ανανεωμένη… και δυνατή.
Στα συν ο εντυπωσιακός, μοντέρνος χώρος, η μεγάλη σάλα χωρίς κολόνες, ο καλός και σύγχρονος ήχος. Όλα αυτά συνθέτουν την εικόνα ενός μαγαζιού που σέβεται τον πελάτη, προσφέροντάς του υψηλής ποιότητας διασκέδαση.
Μεγάλος και ο χώρος της πίστας, η οποία κατά τη μία και μισή… κόβεται στα δύο, για να εμφανιστεί ο Κιάμος (τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, παρακαλώ!) κατεβαίνοντας από μια σκάλα που αναβοσβήνει.
 



Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής τώρα είναι διασκεδαστής πολλών και μεγάλων ταχυτήτων, κάνει τρελό κέφι και το γλέντι μαζί του είναι ατελείωτο. Ένας από τους λίγους που κάνουν οne-man-show (μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Νίκο Βέρτη), δεν έχει ανάγκη από κανέναν ή καμία παρτενέρ. Κρατάει ένα πρόγραμμα μόνος του, χωρίς ιδιαίτερες φιοριτούρες ή επιτηδευμένες εμφανίσεις. Φαίνεται ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τάσσεται στην υπηρεσία της διασκέδασης του κοινού. Βλέπετε, είναι σταρ χωρίς να το παίζει σταρ… Αλλά ούτε και γκόμενος… Εξ ου και το ντύσιμο που επιλέγει είναι απλό και απέριττο – ένα μαύρο κουστούμι, άλλωστε, είναι υπεραρκετό!
Εννοείται πως τα τραγούδια του αρέσουν πολύ! Σε πανηγυρικό κλίμα λέει τα μεγάλα του σουξέ, ενώ το «Σφύριξα και έληξες» προκαλεί απλώς πανικό: λουλουδοθάλασσα και όλος ο νεαρόκοσμος ανεβαίνει στα τραπέζια, στις καρέκλες και στην πίστα. Τα διάσημα πλέον ηχητικά εφέ του («τς τς τς!»), τέλος, δίνουν πάντα μια ιδιαίτερη νότα κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Η επικοινωνία του με το κοινό είναι αξιομνημόνευτη. Το κάνει να αισθάνεται άνετα. Στην αρχή με θερμές χαιρετούρες, στη συνέχεια με τσαχπινιά, γέλιο και όρεξη. Μας έκανε εντύπωση η φιλική, προσιτή και ζεστή σχέση με τους θαυμαστές του (που είναι μπόλικοι), η οποία γίνεται εμφανής και από τα μεταξύ τους γαριφαλοπόλεμο. Με τρομερή επιδεξιότητα έπιανε όλα τα λουλούδια που του πετούσαν και τα επέστρεφε με ικανότητες… νίντζα. Άραγε τις ανέπτυξε με τον καιρό ή τις είχε από πάντα;
Με ολοκαίνουργιο CD κι ανανεωμένος ξεκίνησε λοιπόν τις εμφανίσεις του , o Πάνος Κιάμος στο Posidonio, το Μ.Σάββατο 23 Απριλίου.
Στον ανακαινισμένο χώρο του μαγαζιού θα χαρίσει μοναδικές βραδιές κεφιού έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει!


Η νέα δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο «Ολοκαίνουργιος» έχει ήδη κυκλοφορήσει .
Το τραγούδι «Από Δευτέρα» είναι το πρώτο που ξεχώρισε κατακτώντας το κοινό και τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού airplay στα ραδιόφωνα. Το CD περιλαμβάνει 12 ολοκαίνουργια τραγούδια. Τη μουσική υπογράφει μια all-star ομάδα δημιουργών, όπως ο Δημήτρης Χάρμας, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Χριστόδουλος Σιγανός και ο Νίκος Τερζής, ενώ στίχους έχουν γράψει ανάμεσα σε άλλους οι Θάνος Παπανικολάου, Βίκυ Γεροθόδωρου, Νίκος Σαρρής, Valentino, Άννα Ιωαννίδου, Δημήτρης Τσάφας και Γιώργος Μουστάκας.
Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο Posidonio, όπως ήδη αναφέραμε, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ελένη Φουρέιρα (φωτό μαζί), η Πωλίνα Χριστοδούλου (φωτό) και νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες.
Ο Μαρτάκης μετά τα Hits «Πιο κοντά», «Κάνε ό,τι Θες», «Ποτέ», «Γλυκό κορίτσι» από το πλατινένιο CD «Πιο κοντά» ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά. Προάγγελος αυτής, το τραγούδι «Άγριες Διαθέσεις»....
Η Ελένη Φουρέιρα διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της αφού η δισκογραφική δουλειά της με τίτλο το όνομά της έχει γίνει πλατινένια και τα κομμάτια «Άσε με», «chica Bomb», «Μια νύχτα μόνο», «Το΄χω» έχουν γίνει επιτυχίες!
Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει ο Θεόφιλος Αναστασιάδης.
Οι βραδιές στο Posidonio θα είναι σίγουρα ξεχωριστές, μοναδικές!