Weather - Καιρός

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Από την Καλαμάτα στο Όσλο


Ο Μεσσήνιος άλτης Λούης Τσάτουμας έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που του είχε στερήσει μια καλή εμφάνιση και ίσως το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Παρίσι τον περασμένο Μάρτιο και πλέον έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Μάλιστα έχει ορίσει ήδη την αγωνιστική του πρεμιέρα...

«Το καλό είναι ότι είναι γερός και δεν έχει καμία ενόχληση. Εκανε τις απαραίτητες θεραπείες μετά από το Παρίσι και έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης», τόνισε ο προπονητής του Τσάτουμα, Δημήτρης Βασιλικός και συνέχισε: «Η προετοιμασία μας για τους αγώνες της θερινής σεζόν θα συνεχιστεί στην Αθήνα. Πλέον έχουμε ξεκινήσει να οργανώνουμε το αγωνιστικό πλάνο του καλοκαιριού».
Η αρχή θα γίνει στο διεθνές μίτινγκ «Παπαφλέσσεια» στις 4 Ιουνίου, εκεί όπου πριν από τέσσερα χρόνια είχε καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος με 8,66 μέτρα. Αμέσως μετά από τον αγώνα του στην Μεσσηνία, ο Τσάτουμας θα ετοιμάσει βαλίτσες για ένα πιο μακρινό ταξίδι. Στις 9 Ιουνίου ο κορυφαίος Ελληνας άλτης του μήκους θα αγωνιστεί στο Diamond League του Οσλο όπου θα αποτελέσει και τον πρώτο δυνατό αγώνα της σεζόν καθώς εκεί θα βρίσκονται όλοι οι σημαντικοί αντίπαλοι του.
Καλή επιτυχία!