Weather - Καιρός

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Διπλό τίτλου με σβηστές μηχανές...

Είναι βαριά η ασπρόμαυρη φανέλα...

Πάλι με τη...φανέλα κέρδισε άλλον έναν αγώνα της, η ομάδα της Καλαμάτας, αυτός όμως ήταν ο πιο σημαντικός αφού έδωσε τη νίκη-τίτλου. Η ομάδα του Ελβιο Μάνα χτες στου Λάππα Αχαίας, ήταν -όπως στα περισσότερα παιχνίδια φέτος- μέτρια και κάποια διαστήματα κακή... Σαφώς και κάποιο ρόλο έπαιξε ο ΣΟΒΑΡΟΣ τραυματισμός του πρώτου σκόρερ της ομάδας του Βασίλη Αθανασόπουλου στο 20' που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και κινδύνεψε η ζωή του... Αρκετοί παίκτες ήταν "έξω από τα νερά τους" δεν διακρίθηκαν για το πάθος τους και απλά έπαιζαν με την σιγουριά της κατάκτησης του τίτλου "τι σήμερα τι την Κυριακή"...
Οι αλλαγές από τον πάγκο πάλι δεν...ενθουσίασαν και γενικά ΚΑΙ στο τομέα αυτόν, υπάρχει ένα θέμα... 
Τι θα κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι: Α) ΦΥΣΙΚΑ τη νίκη - τίτλου (σκόρερ ο Αγγελος Μπαστακός). Β) Τον σοβαρό κίνδυνο του Αθανασόπουλου (περαστικά...), Γ) την παρουσία λίγων (εργάσιμη ημέρα και εκτός έδρας ταξίδι) αλλά πιστών οπαδών, Δ) τις "ψιλές" που έπεσαν στο τέλος (χωρίς λόγο και αιτία) μεταξύ κάποιων παικτών των δυο ομάδων (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, αλλά στις....αλάνες της Δ' εθνικής είναι ΣΥΝΗΘΕΣ το φαινόμενο).  
Η φιέστα τίτλου θα γίνει στο ΔΥΣΚΟΛΟ από ποδοφαιρικής πλευράς αγώνα με την Αχαϊκή (θέλουμε και τη ρεβάνς και το γόητρο...). 
Τα θέματα - το ξαναγράφουμε - που έχει μπροστά της η ομάδα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι ΠΟΛΛΑ και ΔΥΣΚΟΛΑ.
Μέχρι τη σέντρα στη Γ΄ εθνική μεσολαβούν περίπου 150 ημέρες! (5 μήνες).
Χρόνος αρκετός για αλλαγές, προγραμματισμό και επίτευξη ΣΟΒΑΡΩΝ  βάσεων για το μέλλον. 
Οι περσινές (σωστές) δικαιολογές ΔΕΝ υπάρχουν....
Το θέμα είναι α π λ ό:  Μπορείτε; Μένετε... Δεν μπορείτε; Φεύγετε!