Weather - Καιρός

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ο Μεσσήνιος Τάσος Χαντζής για την ΑΕΚ...


Νέα ονόματα ενδιαφερομένων επενδυτών ξεπηδούν κάθε τόσο για την είσοδο τους στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτή την φορά στην επιφάνεια ήρθε σενάριο που θέλει τον Μεσσήνιο Τάσο Χαντζή πρώην ιδιοκτήτη του Χαϊδαρίου να είναι έτοιμος να βάλει 2 εκ. ευρώ και μάλιστα να είναι διατεθειμένος να αναλάβει χρέη προέδρου και να τρέξει αυτός την ομάδα.

Ο Χαντζής φέρεται ότι τις προηγούμενες ημέρες μίλησε με τους Παππά και Νοτιά διαμέσου του Γιάννη Βούρου και σε γενικές γραμμές βρήκαν κοινό τόπο συνεννόησης.
Μην ξεχνάμε βέβαια και το όνομα του Κώστα Μακρή πρώην ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής που έκανε την εμφάνιση του την προηγούμενη εβδομάδα και όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα που θέλει την διοίκηση να επιθυμεί διακαώς την περιστολή των εξόδων και του μπάτζετ ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις.
Εμείς προσθέτουμε το γεγονός ότι ο κ.Χαντζής δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από το Χαιδάρι και τα χρέη της ομάδας την έφεραν σε οριακό σημείο κι από την άλλη, αν θέλει να επενδύσει 2 εκατ. ευρώ γιατί δεν τα βάζει στην ομάδα της πατρίδας του;
Τα 2.000.000 για την ΑΕΚ είναι....στραγάλια, ενώ για την Καλαμάτα είναι ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και βάλσαμο για την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες...