Weather - Καιρός

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Καταθέτει ως ύποπτος...

Ως ύποπτος δίνει εξηγήσεις αυτή την ώρα ο Αχιλλέας Μπέος ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών μετά τις καταγγελίες του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει κληθεί να καταθέσει για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης που φέρεται ότι τέλεσε σε βάρος του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα πριν τον αγώνα Αρης - Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το αδίκημα στηρίζεται στην κατάθεση του διαιτητή, ο οποίος έδειξε τον Αχιλλέα Μπέο ως τον άνθρωπο που του τηλεφώνησε, πιέζοντας τον να χειριστεί ευνοϊκά συγκεκριμένη ομάδα.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεση του ο Νικόλας Πατέρας, ο Γιώργος Δαλούκας δέχτηκε τηλεφώνημα και από τον ίδιο, τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος παραδέχτηκε ότι του τηλεφώνησε δύο φορές πριν και μετά τον αγώνα. Την πρώτη για να του επιστήσει την προσοχή λέγοντας του ότι έχει πληροφορίες ότι θα παίξει ευνοϊκά μια από τις δυο ομάδες ενώ την δεύτερη για να τον επιπλήξει για το πέναλτι που έδωσε σε βάρος του Αρη.