Weather - Καιρός

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο... Λάλας "ξαναχτύπησε"



            VS










Άλλο Ράμπο κι άλλο "μπριζόλας"....
Ο θρυλικός εβδομαδιαίος συνεντευξιαστής "Λάλας" της... τοπικής (;) δημοσιογραφίας, ο αφουγκραζόμενος ρεπόρτερ του....facebook, άρχισε το θεάρεστο έργο του (από την...Αθήνα): αφού ... ανέβασε την ομάδα με τα φληναφήματά του και τις πονηροεξυπνάδες του, θυμήθηκε να (ξανα) βγάλει το φτυάρι και να κάνει αναφορά στο πρόσφατο παρελθόν, με τον γνωστό ξετσίπωτο, άνανδρο, αντιδεοντολογικό και καφενειακό τρόπο και στυλ του.
Αυτή τη φορά δεν θα χαριστούμε και το θέμα θα φτάσει εκεί που ο ίδιος δεν μπορεί να αντέξει... (Τελευταία προειδοποίηση)
Ο υμνητής και αβανταδόρος του "υποψήφιου αγοραστή σωτήρα της Καλαμάτας Παυλίδη (γελάει ακόμα ο κόσμος....), ο "εξομολογητής" κάθε πικραμένου-διωγμένου-παραιτηθέντος ή ό,τι άλλο και ο ... υπερασπιστής και ΑΡΧΙΘΥΕΛΛΑΡΑΣ, της ομάδας - ιδέας, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...., είπε να αναμοχλεύσει και να συκοφαντήσει ξανά!!! Με απύθμενο ΘΡΑΣΟΣ.
Κι αφού του αρέσουν οι ταμπέλες και οι ετικέτες, να του βάλουμε κι εμείς μια (απολύτως ταιριαστή):
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ "ΡΑΜΠΟ", ΠΑΡΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ.... Ή ΜΠΡΙΤΖΟΛΑ....
Ο πρώτος "τρώει", ο άλλος "τρώγεται"...
Όσο για το 5% που συχνά αναφέρει, όποτε θέλει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ για το πώς ήρθαν τα αποτελέσματα τότε, εδώ είμαστε... Αρκεί να αντέξει να γράψει (για πρώτη φορά) ΑΛΗΘΕΙΑ....