Weather - Καιρός

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Βοήθεια ΠΣΑΠ στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη

Στήριξη από κάθε πλευρά που μπορεί να τη προσφέρει, απαιτεί η πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ για τη στήριξη της οικογένειας του αδικοχαμένου, Παναγιώτη Μπαχράμη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανέλαβε πρωτοβουλίες για τη στήριξη της οικογένειας του αδικοχαμένου συναδέλφου Παναγιώτη Μπαχράμη που άφησε πίσω τη σύζυγο του Ευσταθία και τις κορούλες τους Γεωργία και Μαρία.
Ήδη, ζητήθηκε από τον Π.Σ.Α.Π. η βοήθεια των αρχηγών των ομάδων της Super League όπως και της Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας προκειμένου να συγκεντρωθούν, από τους ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας, ανάλογα με τις δυνάμεις και τις δυνατότητες τους, χρήματα που θα κατατεθούν στο λογαριασμό της οικογένειας του Παναγιώτη Μπαχράμη στην Eurobank με αριθμό 00260260-810101560272.
Με αυτά τα χρηματικά ποσά θα αντιμετωπισθούν δυσκολίες που προκύπτουν πλέον για την οικογένεια Μπαχράμη αλλά παράλληλα θα φανεί η συνοχή, η ευαισθησία κι η διάθεση κοινωνικής αρωγής από την πλευρά των ποδοσφαιριστών προς τα πιο αγαπημένα πρόσωπα ενός συναδέλφου τους που τόσο άδοξα έφυγε από τη ζωή.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν κι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας οι οποίοι θα διαθέσουν ένα μισθό τους γι' αυτό το σκοπό.
Ο Π.Σ.Α.Π. συνεχίζει τις προσπάθειες του ώστε να συμπαρασταθεί με τον καλύτερο τρόπο στην οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη, να απαλύνει τον πόνο της και να τιμήσει τη μνήμη του.
Κάθε βοήθεια από φίλαθλο ή οποιονδήποτε άλλον επιθυμεί να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό για την οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη είναι καλοδεχούμενη, και απαραίτητη.
Παράλληλα, ζητήθηκε από τον Π.Σ.Α.Π. κι έγινε αποδεκτό από την FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2 να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον χαμό του Παναγιώτη Μπαχράμη, πριν από την έναρξη της πρώτης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων που διοργανώνει».