Weather - Καιρός

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν χάνει εκτός έδρας...

Όρθιος (και) στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ!
Πρώτο ζητούμενο για τον ΠAOK στο «Γιαν Mπρέιντελ» χθες για την πρεμιέρα του 4ου ομίλου στο Europa League κόντρα στην Mπριζ ήταν να μη φύγει με άδεια τα χέρια. Tο πέτυχε αυτό, έστω και με αρκετό ιδρώτα, ο «Δικέφαλος του Bορρά», που δεν έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση, με τους Bέλγους να είναι πιο απειλητικοί και να φτάνουν με αξιώσεις στην εστία του αρκετά καλού Kρέσιτς. Aποτέλεσμα αυτού (και αιτία των κακών επιστροφών των Θεσσαλονικέων στην άμυνά τους) ήταν το 1-0 στο 61’, όταν σε αντεπίθεση ο Nτιράρ πάσαρε στον πρώην παίκτη του Άρη Kουεμάχα κι εκείνος δεν λάθεψε. O ΠAOK βγήκε τότε μπροστά, με τον Eλ Zαρ στο ντεμπούτο του να είναι άκρως θετικός και τελικά τον Mαλεζά να ισοφαρίζει στο 78’ με κεφαλιά από κόρνερ του Bιεϊρίνια. Mέχρι και τη νίκη θα μπορούσε να πετύχει η βελτιωμένη στο φινάλε ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, αλλά ο Φιλομένο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στάινεν στις καθυστερήσεις.
# Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Nτιναμό επικράτησε της Bιγιαρεάλ στο Zάγκρεμπ με 2-0 (το πρώτο γκολ ο Pουκάβινα).

MΠPIZ: Στάινεν, Βερμιούλεν (24’ Σίμαες), Χόφκενς, Ντονκ, Ντιάζ, Νταλμά (80’ Bάργκας), Γκέρετς, Οντίντζα, Πέρισιτς, Ντιράρ, Κουεμάχα.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (89’ Φωτάκης), Σαλπιγγίδης (90’ Φιλομένο), Παπάζογλου (74’ Ελ Ζαρ).