Weather - Καιρός

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Θα παει μακριά η... βαλίτσα

Μάνατζερς, ποδοσφαιριστές, παράγοντες ομάδων και της... ΕΠΟ «ξεσκονίζει» το ΣΔΟΕ

Στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (!!!), φέρεται ότι εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τις ύποπτες συναλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Συγκεκριμένα, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", που αποκάλυψε την Τετάρτη ότι είναι δύο οι μάνατζερ στους λογαριασμούς των οποίων βρέθηκαν εμβάσματα από παράγοντες και διαιτητές, και τις δηλώσεις του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ ότι θα ερευνηθεί το πόθεν έσχες παραγόντων, τη σκυτάλη πήρε το MEGA, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού το βράδυ της Τετάρτης, υπάρχουν στελέχη της ΕΠΟ τα οποία έκαναν καταθέσεις στο λογαριασμό του μάνατζερ από τη Θεσσαλονίκη μαζί με ξένες εταιρείες στοιχήματος.
Σημειωτέον ότι, οι καταθέσεις των παραγόντων ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ερευνά αν τα χρήματα που κατατέθηκαν από τις εταιρείες στοιχήματος έχουν σχέση με τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος που η UEFA είχε χαρακτηρίσει ως ύποπτα, ενώ με νέες δηλώσεις του ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, κ. Καπελέρης, επιβεβαίωσε ότι εκτός από τη Θεσσαλονίκη, όπου εδρεύει ο πρώτος μάνατζερ που έγινε η αφορμή να ξετυλιχτεί το κουβάρι των αποκαλύψεων, ερευνώνται και υποθέσεις στην Αθήνα.



Παράλληλα, τόνισε, πως τα ποσά που έχουν βρεθεί στους λογαριασμούς των δύο μάνατζερ ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια ευρώ και αφορούν δοσοληψίες οι οποίες "δεν είναι πάντοτε νομιμοφανείς και στο σύνολό τους δεν είναι νομιμοφανείς", είπε χαρακτηριστικά.