Weather - Καιρός

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Tέλος εποχής (και) για τον Μεσσηνιακό...

Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο ΩΡΑ μηδέν...

Η ομάδα της Καλαμάτας υποβιβάστηκε και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει σε ποιά κατηγορία θα αγωνιστεί την σεζόν 2010-2011... Ο φίλαθλος κόσμος της πάλαι ποτέ Μαύρης Θύελλας αγωνιά και διοργανώνει την Κυριακή συλλαλητήριο για να ζητήσει δεσμεύσεις και αλλαγές.
Ο Πρόεδρος της ομάδας συνεχίζει να "σιωπά" και με σποραδικές δηλώσεις του μπερδεύει περισσότερο τα πράγματα και κάνει την "επόμενη μέρα" πιο δύσκολη και δραματική.
Σήμερα η εφημερίδα "Ελευθερία" δημοσιεύει το "κύκνειο άσμα" και την είδηση ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ από τον "υπό διάλυση" πλέον Μεσσηνιακό αλλά και ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, του Σταύρου Παπαδόπουλου!
Η απόσυρση του "μεγιστάνα" θα αναλυθεί προσεχώς γιατί έχει πολλές παραμέτρους ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ "πολλά προβλήματα σε πολλούς"...
Και οι δυο Πρόεδροι της ΠΑΕ Καλαμάτας έχουν βιώσει στιγμές χαράς αλλά και αμέτρητες λύπης.
Εκτός από χρήματα, χρόνο και ηρεμία που ξόδεψαν, "κέρδισαν" και κερδίζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.
Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ, ΕΝΩ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ!
Η αχαριστία και η αγνωμοσύνη έστειλαν στην "άκρη" τον κ.Παπαδόπουλο, αυτή θα στείλει στο (άμεσο) μέλλον και τον Γρηγορόπουλο, αλλά και πολλούς Προέδρους (Πατέρα, Κόκκαλη κλπ).
Το βασικό θέμα είναι να γίνει άμεσα μια προσπάθεια το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο να ΒΡΕΙ ξανά το δρόμο να επιστρέψει στα "μεγάλα σαλόνια" και να αφήσουμε κατά μέρους τους ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ και τους "Εμφυλίους" που μας έφεραν ως εδώ...
Τίποτα δεν μας χωρίζει αλλά αντίθετα Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ...