Weather - Καιρός

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Επιτέλους θα μιλήσει!

Τέλος Ιουνίου "ανοίγει τα χαρτιά του"...
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Γ.Γρηγορόπουλος σε δυο προηγούμενα δελτία τύπου - μετά την λήξη του πρωταθλήματος πριν από έναν μήνα ακριβώς, είχε ανακοινώσει ότι "μετά την επικύρωση της βαθμολογίας" και ενώ "εκκρεμούν σοβαρά θέματα για την βιωσιμότητα και την συνέχεια της ομάδας" θα έδινε συνέντευξη τύπου για να μιλήσει (εξηγήσει) για το τι έφταιξε και η ομάδα όχι μόνο υποβιβάστηκε αλλά πλέον κινείται με μαθηματική ακρίβεια προς την Δ' εθνική.
Από τότε μεσολάβησαν αρκετά γεγονότα που απασχόλησαν την ειδησεογραφία που αναφέρεται στην πάλαι ποτέ "Μαύρη Θύελλα" (θέμα Μέρκο-Χουλιάρα, προσφυγές, καταπτώσεις, συλλαλητήριο, ψευτο-σωτήρες και "επενδυτές της πλάκας" κλπ).
Ο Γρηγορόπουλος αυτό το διάστημα ασχολείται με επείγοντα τρέχοντα θέματα της ομάδας, ΑΛΛΑ και με την ...προετοιμασία του για να μιλήσει για όλους και για όλα...
Ως τώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρισκόταν σε θέση άμυνας, δεχόταν και δέχεται από παντού σκληρή κριτική και "πυρά" από δικαίους και αδίκους... αλλά και από πρώην εξαπτέρυγα και "δεκανίκια", άκρως ωφελημένα από τον ίδιο.
Το πότε θα γίνει αυτό; Σίγουρα μέσα στον Ιούνιο και πιο συγκεκριμένα σε μια από τις δυο τελευταίες ημέρες του μήνα....
Δέκα χρόνια παραμονής του στην ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα και κυρίως μέτριες και κακές στιγμές, με τον φίλαθλο της ομάδας να "θέλει το παραπάνω" αλλά ο ίδιος να μην βρίσκεται στο πλευρό της ΟΜΑΔΑΣ, ήρθε το τέλος!
Κάτι που ήταν προδιαγεγραμμένο εδώ και χρόνια και ως πεπρωμένο ήταν φυγείν αδύνατο...
Αυτό το τέλος φυσικά και θα το χρεωθεί ο ίδιος ο Γρηγορόπουλος, ΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ, αλλά θα καταμεριστεί και το μερίδιο που αναλογεί σε πρόσωπα και καταστάσεις.
Και ήρθε η ώρα να "απολογηθεί" και να τα πει έξω από τα δόντια και μετά να αποχωρήσει.
Και η επόμενη ημέρα της ομάδας μοιάζει εφιαλτική... 
Εκτός άν...