Weather - Καιρός

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Β' Εθνική: Αυλαία αύριο με...ανατροπές!

«Αυλαία» στη Β’ Εθνική

Με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ πέφτει η αυλαία της Β’ Εθνικής. Το ενδιαφέρον στρέφεται στο «τελικό» των πλέι οφ ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΟΦΗ, αφού τόσο οι υπόλοιπες ομάδες στο… πάνω μίνι πρωτάθλημα, όσο και τα πλέι άουτ δεν παρουσιάζουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Έτσι, στις Σέρρες τα «λιοντάρια» κοντράρονται με τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι που ο νικητής θα κερδίσει την άνοδο στη Super League, της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η ισοπαλία βολεύει τους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγούνται στο βαθμολογικό πίνακα με 13 βαθμούς, έναντι 11 των Κρητικών.
Στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ ο Πιερικός θα κοντραριστεί με τον Εθνικό σε ένα ματς, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Στα πλέι άουτ, η Ρόδος τερμάτισε στην τέταρτη θέση και έγινε η τρίτη ομάδα, που υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, μετά την Καλαμάτα και το Αιγάλεω.
Έτσι, τα ματς Ρόδος-Ιωνικός και Θρασύβουλος-Δόξα Δράμας είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.
Πριν από λίγο, υπήρξε μια εξέλιξη που κάνει λόγο για την ένσταση που υπέβαλλε η Ρόδος κατά της Δόξας για αντικανονική συμμετοχή του Ρουμπίνιο. Οι νησιώτες ισχυρίζονται ότι ο Βραζιλιάνος ήταν τιμωρημένος, ενώ οι Μακεδόνες λένε ότι "έπαιξε σύννομα και κανονικά". Την Πέμπτη στις 11:00 θα εκδικαστεί η υπόθεση...
 
Το πρόγραμμα:
Τετάρτη 9 Ιουνίου
Πλέι οφ (20:00)
Πανσερραϊκός-ΟΦΗ
Πιερικός-Εθνικός

Πλέι άουτ (17:30)
Ρόδος-Ιωνικός
Θρασύβουλος-Δόξα Δράμας

* Όλα τα παιχνίδια απευθείας από το Connx Tv.