Weather - Καιρός

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Από Πρόεδρος... Δήμαρχος;

Ο Γρηγορόπουλος μέσα στους πιθανούς υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Καλαμάτας!

Η απουσία πολλών ικανών και προβεβλημένων στελεχών της κυβερνητικής παράταξης στο ΠΑΣΟΚ στο Νομό Μεσσηνίας και ειδικά μετά την παραίτηση των κ.Αλευρά και Κοσμόπουλου, φαίνεται πως ανοίγουν τον δρόμο για τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Καλαμάτα να δεχτεί επίσημη πρόταση από το κόμμα του Γ. Παπανδρέου, με το οποίο έχει καλές σχέσεις από το παρελθόννα μεταπηδήσει από τον αθλητικό στον πολιτικό στίβο!
Μάλιστα, οι ιθύνοντες που θα αποφασίσουν το εν λόγω εγχείρημα, περιμένουν σύμφωνα με πληροφορίες μας, το προσεχές συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας της Καλαμάτας, που θα γίνει (αν γίνει τελικά...) την Κυριακή 13/6 στην κεντρική πλατεία, για να διαπιστώσουν "αν έχει ρεύμα ο Πρόεδρος"! 
Με άλλα λόγια, αν θα δώσουν το παρών τουλάχιστον περισσότεροι από όσοι έρχονταν στο γήπεδο (!) θα κάνουν πιο εύκολη την επιλογή για τον Γρηγορόπουλο.
Οι οπαδοί της Καλαμάτας, βλέπουν με θετικό μάτι την "αλλαγή πλεύσης" και καθηκόντων για τον "Πιλότο" αφού πιστεύουν ότι θα έχουν απαλλαγεί από την παρουσία του...
Όμως ο Πρόεδρος της ομάδας, σε μια τέτοια δύσκολη εποχή έντονης αμφισβήτησης που διέρχεται, βλέπει με πολύ θετικό μάτι το "μοντέλο Κουράκη" που είναι ΚΑΙ δήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος (έστω και προσωρινός) του ΟΦΗ...
Ποτέ δεν έκρυψε ο Γρηγορόπουλος ότι του αρέσει να είναι "μπροστινός" και "να φαίνεται".
Τώρα θα φοβηθεί που του παρέχεται άλλο ένα βήμα στην...καριέρα του!
Αντε και μετά και Υπουργός! Γιατί, ο ...Τσοχατζόπουλος είναι καλύτερος;;;;