Weather - Καιρός

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"40.000 ευρώ και μείον 5 βαθμοί"...
Μπορεί να μην επέλεξε (ακόμα) τον δρόμο της συνέντευξης ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα, σήμερα όμως επέλεξε να δημοσιοποιήσει 2 έγγραφα - αποφάσεις δικαστηρίων- που αποδεικνύουν ότι - παρά τα όσα ελέχθησαν τηλεοπτικώς χτες το βράδυ -  ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ !!! Ή κανένας ΔΕΝ ξέρει τη νέα χρονιά (σε όποια κατηγορία) με πόσους βαθμούς ΜΕΙΟΝ θα ξεκινήσει (;) η ομάδα!!!!!
Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρει ότι μετά το ...."φιάσκο Παυλίδη μέσω Φλέσσα" ΔΕΝ "μιλάει" επίσημα προφανώς (ακόμα...) με ΚΑΝΕΝΑΝ υποψήφιο επενδυτή στην ΠΑΕ.
Επιβεβαιώνοντας αυτό που είχαμε γράψει πριν από μερικές ημέρες, ότι για 10-15 ημέρες δεν θα δούμε ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό....
Αναλυτικά παραθέτουμε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ και τα δυο έγγραφα...
Με την παρούσα ανακοίνωση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργος Γρηγορόπουλος επιθυμεί να υπερασπίσει την ομάδα σε όσα συχνά-πυκνά ακούγονται και λέγονται και να διευκρινίσει με επίσημα έγγραφα το θέμα των προσφυγών που έκαναν οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καλαμάτας Αλ.Δέδες και Σωκ.Κοψαχείλης, οι οποίοι απαιτούν να λάβουν επιπλέον των δεδουλευμένων τους, συνολικά 40.000 ευρώ και να αφαιρεθούν πέντε (5) βαθμοί από την ομάδα. (βλέπε συνημμένα αντίγραφα των αποφάσεων των δικαστηρίων).

Για να ενημερωθεί λοιπόν ο φίλαθλος κόσμος της Καλαμάτας και να βγάλει τα συμπεράσματά του αναφέρεται ότι: Α) ο κ.Δέδες μέχρι σήμερα εισέπραξε στο ακέραιο τα δεδουλευμένα ενός έτους ήτοι 28.000 ευρώ και ζητά επιπλέον, χωρίς νόμιμο λόγο αφού τους απέκρυψε, τους μισθούς ενός χρόνου και μάλιστα ενεργοποίησε το θέμα της αφαίρεσης δυο (2) βαθμών.
Β) Ο κ.Κοψαχείλης έχει λάβει μέχρι σήμερα 38.000 ευρώ και ζητά επιπλέον άλλα 28.000 ευρώ – χρήματα που ουδέποτε δούλεψε και την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τους ήδη κερδισμένους στο γήπεδο (28-3=25). Με άλλα λόγια και να είχε καταφέρει να μείνει και να συμμετάσχει στα play of η ομάδα μας, τώρα θα είχε ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ με αποκλειστικά ΥΠΕΥΘΥΝΟ τον κ.Κοψαχείλη.
Η ΠΑΕ Καλαμάτα θέλοντας να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της, άσκησε σύμφωνα με τις επιταγές του Νόμου, στις 20/4/2010 στα Πολιτικά δικαστήρια, ΑΓΩΓΗ ύψους 100.000 ευρώ κατά του κ.Κοψαχείλη για απάτη και απόκρυψη οικονομικών στοιχείων που παραπλάνησαν τα αθλητικά δικαστήρια. Το ίδιο ακριβώς έπραξε και κατά του κ.Δέδε, ο οποίος εντός των ημερών θα λάβει γνώση της αγωγής αρμοδίως.
Ποιος ....Καϋμενάκης (δηλαδή)...
Επίσης ο κ.Γρηγορόπουλος σχετικά με δημοσιεύματα για το θέμα του ιδιοκτησιακού της ομάδας τόνισε: «Μετά την ατελέσφορη και αναποτελεσματική δήλωση ενδιαφέροντος του κ.Παυλίδη που την απορρίψαμε με επίσημη και αιτιολογημένη ανακοίνωση και που αποδείχτηκε από πολλές πλευρές ως εικονική και σκόπιμα κατασκευασμένη, την παρούσα στιγμή δεν υπάρχει καμία σοβαρή και αξιόλογη πρόταση από οποιονδήποτε επιχειρηματία-επενδυτή και όλα όσα γράφονται και μεταδίδονται, απέχουν μακράν από την πραγματικότητα».

Εκ της ΠΑΕ