Weather - Καιρός

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Νέα σεζόν με σοβαρό πρόβλημα...

Στον αέρα η νέα σεζόν, αφού αρκετές ομάδες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν αδειοδότηση από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Τι γίνεται με Ηρακλή, ΟΦΗ και Κέρκυρα.
Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, η οποία με φαξ στον Γηραιό έκανε γνωστό πως τελικά δεν θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για τη νέα σεζόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος του Γηραιού ήταν αρκετά ελλιπής σε σχέση με αυτούς των υπόλοιπων ομάδων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλη επιλογή.
Χρέη πάνω από 6 εκ. Ευρώ
Μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει πολλά από την Επιτροπή, αφού η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή στο συγκεκριμένο ζήτημα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός λόγος έχει να κάνει με τις οφειλές του Γηραιού προς ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα οι προσφυγές των Επστάιν και Ντιέ είναι ο μεγαλύτερος βραχνάς για τον Ηρακλή, αφού στους δυο παίκτες οφείλονται χρήματα που δεν δόθηκαν στην ώρα τους.
Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα χρέος κοντά στα 6 εκ. Ευρώ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν είναι σε ομάδες-παίκτες ή στην πολιτεία. Όπως και να έχει ο Ηρακλής θα καταθέσει έφεση, όμως δύσκολα θα αλλάξει κάτι μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Στο αέρα το πρωτάθλημα
Εκτός του Ηρακλή είναι και άλλες ομάδες στον "αέρα". ΟΦΗ, Κέρκυρα, Πιερικός και Εθνικός δεν έχουν ακόμα πάρει πιστοποιητικό και είναι άγνωστο το αν και το πότε θα καταφέρουν να το εξασφαλίσουν.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το αν θα ανεβεί μια ομάδα από την Β' Εθνική ή θα παραμείνει ο Λεβαδειακός. Βάση κανονισμού πάντως, μέχρι σήμερα, ισχύει η πρώτη περίπτωση. (sport 24)
Γιάννης Τάκης:"Ο Ηρακλής θέλει να κερδίζει και να χάνει στο γήπεδο "
Ο πρόεδρος του Ηρακλή μίλησε στον Sentra 103.3 για την απόφαση της ΕΠΟ, να μην δοθεί πιστοποιητικό. "Ο Ηρακλής θέλει να κερδίζει και να χάνει στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες και στα γραφεία. Θα διπλασιάζονται καθημερινά οι κινητοποιήσεις. Η Ελλάδα πήρε ένα πρώτο ειρηνικό μήνυμα από τον κόσμο μας".