Weather - Καιρός

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Θα γίνει μεγάλη μάχη αύριο...

ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΨΥΧΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ο ΜΠΑΛΤΙΜΑΣ – ΠΡΙΜ ΕΤΑΞΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


Έτοιμοι για ...μάχη!
ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ, ΘΕΛΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ – ΑΥΡΙΟ 12:30 ΟΙ ΝΕΟΙ
Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος

Αν η ομάδα της Καλαμάτας θέλει να πάρει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα, να ξεκολλήσει επιτέλους από τον πάτο της βαθμολογίας, να εκμεταλλευτεί πιθανά στραβοπατήματα των ομάδων που θα συναγωνιστεί μέχρι το τέλος και να δώσει τα δύο πολύ δύσκολα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στην Κατερίνη με τον Πιερικό και στο Βόλο με τον Ολυμπιακό με καλύτερη ψυχολογία, θα πρέπει αύριο το μεσημέρι στις 3, να είναι έτοιμη να δώσει μια μεγάλη μάχη, απέναντι στην ομάδα της Ηλιούπολης που έχει ήδη τους διπλάσιους βαθμούς από την τοπική μας ομάδα, και να κατακτήσει τη νίκη!
Όλα αυτά για να συμβούν, θα πρέπει οι παίκτες της Μαύρης Θύελλας, να τα κάνουν όλα σωστά στον αγώνα, να ακολουθήσουν κατά γράμμα την τακτική που διδάχθηκαν τις τελευταίες τρεις ημέρες και να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα.
Η νεοφώτιστη ομάδα της Ηλιούπολης, που έχει στον πάγκο της έναν άριστο γνώστη της κατηγορίας και διαθέτει ένα σκληροτράχηλο και αξιόμαχο ρόστερ, θα παραταχθεί αύριο το μεσημέρι χωρίς άγχος, με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και με απώτερο σκοπό να «καταστρέψει» τον ρυθμό της ομάδας μας, που θα μπει στο γήπεδο για να διεκδικήσει το τρίποντο με νύχια και με δόντια!
Δυο νέα προβλήματα!
Τα προβλήματα δεν λείπουν από την Μεσσηνιακή ομάδα για άλλη μια αγωνιστική, αφού το τεχνικό επιτελείο της «Μαύρης Θύελλας», εκτός από τους ήδη υπάρχοντες τραυματίες, είδε χτες να μην καταφέρνει να προπονηθεί κανονικά ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος και να αποχωρεί λίγο πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τερματοφύλακας Γιάννης Μπαλτιμάς! Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε χτες την προετοιμασία της στο βοηθητικό γήπεδο στην Νέα είσοδο, για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Ηλιούπολης. Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» Γιώργος Μπένος έδωσε μεγάλη έμφαση σε ασκήσεις τακτικής και εφάρμοσε στο οικογενειακό δίτερμα που ακολούθησε, όλες τις σκέψεις του σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας και την αγωνιστική τακτική που θα ακολουθήσει. Το ζητούμενο θα είναι να πάρουμε «κεφάλι στο σκορ» νωρίς, να παίξουμε οργανωμένα και συγκεντρωμένα και κυρίως η άμυνα να κρατήσει ανέπαφη την εστία μας.
Πίστη για τη νίκη
Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και όλοι οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει τόσο το βαθμό δυσκολίας του αγώνα, όσο και την σπουδαιότητα αυτού. Και θα επιδιώξουν να διπλασιάσουν τις φετινές νίκες μετά το 2-0 επί της Δόξας και να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Τη χτεσινή προπόνηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Χουλιάρα. Από το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μιχάλης Χατζής που επέστρεψε από την Αθήνα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, Φώτης Νταϊφώτης, Αργύρης Νικητόπουλος, Βασίλης Αθανασόπουλος και ο Ρικάρντο Βίλα Παντζίκις. Ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και υποβλήθηκε σε θεραπεία στο πρόβλημα που προέκυψε στο δεξί του γόντατο, ενώ το πρόβλημα του Γιάννη Μπαλτιμά στο ισχίο θα αξιολογηθεί σήμερα το πρωί για να φανεί αν μπορεί να αγωνιστεί ή όχι.
Σήμερα το μεσημέρι στις 15:00, θα γίνει το τελευταίο χαλάρωμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι.
Τα εκδοτήρια του δημοτικού σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και τα εισιτήρια κοστίζουν: 5 ευρώ φοιτητικά, στρατιωτικά, 10 ευρώ βόρεια και νότια εξέδρα και 15 ευρώ των φιλοξενουμένων.
Η τριάδα των διαιτητών που θα διευθύνει το παιχνίδι αποτελείται από τους Πρωτοψάλτη Κ. (ΕΠΣ Κέρκυρας) με βοηθούς τους Σταθόπουλο (Ηλείας) και Καλφόγλου (Θεσπρωτείας), με 4ο τον Στυλιάρα (Αιτωλ/νίας).
Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να βρεθεί αύριο στο Στάδιο και να στηρίξει την ομάδα μας.
Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα υποδεχθεί στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία την αντίστοιχη ομάδα της Ηλιούπολης.

Ηλιούπολη: Η επιτυχία θα φέρει πριμ!
Μπορεί να έλαβε μέρος στο χθεσινό οικογενειακό δίτερμα ο Τουρέ Μπασαλά, αλλά δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Νίκου Παντέλη και δεν θα ακολουθήσει την αθηναϊκή ομάδα στην πόλη μας. Το ίδιο ισχύει και για τους Ψαρρή (τραυματίας), Μπολμποτσιάν (τιμωρημένος),, ενώ επιστρέφει ο Νικολόπουλος που εξέτισε την ποινή του. Η αποστολή της Ηλιούπολης περιλαμβάνει 19 παίκτες και αναμένεται να έρθει στις έξι το απόγευμα. Οι παίκτες της Ηλιούπολης έχουν μεγάλο κίνητρο για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από την τοπική μας ομάδα, καθώς αν τα καταφέρουν, η διοίκηση των «Ήλιων» έχει υποσχεθεί πριμ...
* Σήμερα στις 15:00 (ΕΤ3) ανοίγει στη Ρόδο η αυλαία της 12ης αγωνιστικής με τον τοπική ομάδα να υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κέρκυρα. Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:
- Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου χρηματική ποινή 8.250 ευρώ για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας της 28/10/2009 Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Εθνικός/ΑΟ Μάνης χρηματική ποινή 2.400 ευρώ για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας της 28/10/2009 Εθνικός-SKODA Ξάνθη.