Weather - Καιρός

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1 - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Γιώργος Μπένος (προπ. Καλαμάτας): «Ήρθαμε στην Κατερίνη για να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, μια ποιοτική ομάδα με ένα πλούσιο ρόστερ. Κατορθώσαμε να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί. Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια διαφήμιση του ποδοσφαίρου για το επίπεδο της δεύτερης εθνικής, με τέσσερα δοκάρια τα τρία για την ομάδα της Καλαμάτας και ένα από την πλευρά του Πιερικού! Νομίζω ότι και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί και στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πάρα πολύ, τουλάχιστον για να φύγουμε το βαθμό της ισοπαλίας αν και κάλλιστα θα μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο. Συγχαρητήρια στα παιδιά που απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο σήμερα και αντεπεξήλθουν στις απαιτήσεις αυτού του δύσκολου αγώνα απέναντι επαναλαμβάνω σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε αφού η δεινή βαθμολογική μας θέση δεν μας επιτρέπει να χαμογελάμε πολύ και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσπάθεια και την επόμενη αγωνιστική, επίσης σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Βόλο και θα κοιτάξουμε να μαζέψουμε και από κει κάτι".
Σούλης Παπαδόπουλος(προπ. Πιερικού): "Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε, αυτό που είπε ο συνάδελφός μου πριν, ότι δηλαδή ο Πιερικός στήθηκε για να κάνει πρωταθλητισμό, ενώ εγώ κάθε Κυριακή και κάθε μέρα στα αποδυτήρια λέω στα παιδιά πόσο δύσκολη και απαιτητική είναι η δεύτερη κατηγορία και αν κοιτάξουμε τα τελευταία πέντε χρόνια τι έχει συμβεί, θα πρέπει κάθε μέρα να δουλεύουμε, γιατί δεν υπάρχουν ούτε εύκολα ούτε δύσκολα παιχνίδια. Αυτό που είδαμε σήμερα, δηλαδή μια ομάδα που είναι στις τελευταίες θέσεις αλλά να στέκεται πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικεί με αξιώσεις το παιχνίδι. Αν δεν το καταλάβουμε όλοι εμείς εδώ στον Πιερικό, στη συνέχεια θα έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Για το παιχνίδι νομίζω ότι ξεκινήσαμε ιδανικά, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και κάπου εκεί νομίζω ότι αναπαυτίκαμε και η Καλαμάτα ανέβασε την απόδοσή της. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν τυχεροί μέχρι το 70'-75' με τα δοκάρια της Καλαμάτας. Από εκεί και μετά νομίζω ότι ήμασταν και άτυχοι χάσαμε πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε εμείς το παιχνίδι. Είχαμε και μιας ευκαιρίες αλλά στο τέλος δεχτήκαμε ένα γκολ εκεί στις καθυστερήσεις θα το έλεγα "κρύο γκολ" και δεν είχαμε περιθώρια να αντιδράσουμε. Θα ήταν καλύτερο για εμάς να είχε σημειώσει νωρίτερα γκολ η Καλαμάτα, εκεί στο 70' για να έχουμε χρόνο, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις.. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Καλαμάτα για την προσπάθεια που έκανε και σε εμάς θα πω να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, να δουλέψουμε, αφού έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, και να πάμε να "πολεμήσουμε" έξω και να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε και σήμερα και την προηγούμενη Κυριακή με τον Αγροτικό Αστέρα".
Αργύρης Νικητόπουλος (παίκτης Καλαμάτας): "Δίνω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητή μου και νομίζω ότι εμας το σκορ μας αδικεί, αφού για μένα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου και εμείς θα συνεχίσουμε πιο δυνατά και πιο καλά".
Σάκης Παντελιάδης (παίκτης Πιερικού): "Σήμερα ξεκινήσαμε όπως έπρεπε. Προηγήθηκαμε αλλά η Καλαμάτα δεν κατάφερε μέχρι το 70 να βάλει σε δύο τρεις φάσεις κάποιο γκολ και στη συνέχεια χάσαμε εμείς κάποιες φάσεις. Πιστεύω ότι είναι κρίμα για εμας να φέρνουμε ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό, μας πείραξε πάρα πολύ! Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι μέσα στις Σέρρες που είναι δύσκολο και και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε εκτός έδρας για να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε. Καλή συνέχεια στην Καλαμάτα".