Weather - Καιρός

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Αναμένονται επιστροφές



ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

«Λύνονται» τα χέρια του Μπένου
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ – Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος
Κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, μετά από πολύ καιρό, είχε χτες ο Γιώργος Μπένος, αφού ο τεχνικός της ομάδας της Καλαμάτας, προς τέρψιν του, είδε στην προπόνηση της ομάδας του, τους Σκαρλάτο, Χρήστο Κωνσταντόπουλο και Ετέροβιτς να δείχνουν ότι ξεπερνούν τα προβλήματά τους και να ακολουθούν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Όλα αυτά συνέβησαν παρουσία του προέδρου της ομάδας, που διανύει μια δυσάρεστη περίοδο εξαιτίας ενός προβλήματος οικείου προσώπου του.
Σήμερα θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της «Μαύρης Θύελλας» που θα υποδεχτεί την Κυριακή την Ηλιούπολη, παίζοντας για ένα αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σήμερα ξεκαθαρίζει για 4
Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε χτες με διπλή προπόνηση την προετοιμασία της, κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες λόγω της συνεχούς βροχής, στο προπονητήριο στην Νέα είσοδο, ενόψει του κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την Ηλιούπολη. Το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και το απόγευμα άσκησης τεχνικής και στη συνέχεια δίτερμα τακτικής. Ο Γιώργος Μπένος είχε χτες μια πρώτη ευκαιρία να δοκιμάσει κάποιες σκέψεις σχετικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής και έκανε αρκετές δοκιμές πάνω στο πολύ βαρύ τερέν και στη σημερινή προπόνηση, θα έχει ακόμα πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τις επιστροφές των ποδοσφαιριστών που ήταν τραυματίες και δεν ήταν και λίγοι. Ο λόγος για τους Βασίλη Σκαρλάτο, Χήστο Κωνσταντόπουλο και Μάτε Ετέροβιτς που συμμετείχαν συντηρητικά χτες και σήμερα, αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να δοκιμάσουν κανονικά σε φουλ ρυθμούς. Ατομικά προπονήθηκε ο Αργύρης Νικητόπουλος που ξεπέρασε το πρόβλμα υγείας. Ο Μιχάλης Χατζής αναμένεται να ενσωματωθεί με την ομάδα στην αυριανή προπόνηση, ενώ ο Βασίλης Αθανασόπουλος έλαβε τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε και σήμερα θα γίνει διεξοδική τοποθέτηση του ιατρικού τιμ. Μια πρώτη ανάγνωση δείχνει ότι γίνεται λόγος για μια φλεγμονή η οποία θα αντιμετωπιστεί με αντιβίωση.

Κοντά τους ο Πρόεδρος
Μέρος της χτεσινής προπόνησης, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος, θέλοντας να βρεθεί κοντά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας λίγες μέρες πριν από το δύσκολο παιχνίδι, παρά το σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει μέλος της οικογένειάς του και που τον κράτησε δύο μέρες μακριά από την ομάδα. Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματισθεί για τις τρεις το μεσημέρι.
Ημέρες γενεθλίων!
Μέσα σε δεκαπέντε μέρες τρεις παίκτες της ομάδας θα γιορτάσουν τα γενέθλιά τους! Η αρχή γίνεται σήμερα με τον τερματοφύλακα Μανώλη Σπανό. Ο 19χρονος Κρητικός γκολκήπερ θα κεράσει τους συμπαίκτες του, και σειρά θα πάρει ο Κώστας Δασκαλάκης που θα γιορτάσει τα 27α γενέθλι ισχύ ά του την ημέρα του αγώνα με την Ηλιούπολη. Θα ακολουθήσει ο Άγγελος Μπαστακός σε 2 εβδομάδες!
 
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Αμφίβολος ο Μπασαλά
Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηλιούπολης, που έδωσε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον προπονητή των «κυανέρυθρων» Νίκο Παντέλη να μετακομίζει στον Διαγόρα, η ομάδα του «Ηλίου» μπορεί πλέον απρόσκοπτα να κοιτάει το αγωνιστικό κομμάτι και το παιχνίδι της Κυριακής με την «Μαύρη θύελλα». Οι ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης και γυμνάστηκαν πρωί και απόγευμα. Στο μέτωπο των τραυματισμών, ο μέσος Τουρέ Μπασαλά (7/0) κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει το παιχνίδι στην Καλαμάτα αλλά οι μέχρι τώρα πιθανότητες δείχνουν να μην είναι υπέρ του, ενώ ο Βαγγέλης Ψαρρής (2/0) συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Απών από το ματς της Κυριακής θα είναι και ο Ρομάν Μπολμποτσιάν (10/0) που συμπλήρωσε κάρτες στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα και αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ αντίθετα επανέρχεται ο αρχηγός Νικολόπουλος (10/1). Σήμερα Πέμπτη μετά την απογευματινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδος θα δειπνήσουν όλοι μαζί και θα γίνει και η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον βοηθό του Παντέλη τον Δημήτρη Μπουγά, που επιστρέφει στην αθηναϊκή ομάδα μετά από 6 μήνες.