Weather - Καιρός

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Σήμερα στις 18:00 στο Βόλο (ΕΤ3)



ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 (ΕΤ 3) Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Κάντο όπως στη Κατερίνη!
ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ "ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ" ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αποστολή Βόλος: Θανάσης Πουλόπουλος
Η ομάδα της Καλαμάτας δίνει σήμερα το απόγευμα στις 6 στο δημοτικό στάδιο του Βόλου, το τελευταίο παιχνίδι πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά και πριν από την μεταγραφική ενίσχυση, το οποίο θα είναι και το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Η εστία του Γιάννη Μπαλτιμά αναμένεται να δεχτεί πολύ μεγάλη πίεση από την Βολιώτικη ομάδα, που λόγο της μεγάλης απόστασης που βρίσκεται από την κορυφή και τα πρόσφατα στραβοπατήματα, παίζει κυριολεκτικά για ένα αποτέλεσμα το οποίο είναι η νίκη!
Φυσικά η Καλαμάτα δεν πτοείται, έχοντας και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει παίζοντας με τη ...συνταγή της Κατερίνης όχι μόνο να κρατήσει μακριά τους επιθετικός της ομάδας του Τσιώλη, αλλά να επιτύχει και γκολ...
Η τοπική μας ομάδα βρίσκεται ήδη στην πόλη της Μαγνησίας, που έφτασε χτες το απόγευμα στις 6 ενώ προηγήθηκε ένα χαλάρωμα, υπό καταρρακτώδη βροχή και σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο, στον Αλμυρό.
O Γιώργος Μπένος στις καθιερωμένες ομιλίες του προς τους παίκτες, έχει επισημάνει τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα που ξεκίνησε τη χρονιά με το σλογκαν "Α' εθνική ερχόμαστε"!, το οποίο διατυμπανίζει ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων Αχιλλέας Μπέος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.
Σήμερα το απόγευμα η "Μαύρη Θύελλα" αναμένεται να δεχτεί μεγάλη πίεση από την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, που προέρχεται από βαριά ήττα στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα με 3-0.
Λόγω του εορταστικού ωραρίου των καταστημάτων, της τηλεοπτικής μετάδοσης από την ΕΤ 3 και φυσικά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν εδώ και τρεις ημέρες στο Βόλο, ο φίλαθλος κόσμος που υπολογίζεται να βρεθεί σήμερα στο γήπεδο μετά βίας θα φτάνει τους 1.500.
Η ομάδα της Καλαμάτας ξέρει να στέκεται πολύ καλά σε δύσκολες έδρες και να παίρνει κάτι θετικό, όπως ακριβώς συνέβη την περασμένη Κυριακή στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό, όπου με γκολ του Κροάτη Μάτε Ετέροβιτς στο 94' πήρε έναν πολύτιμο βαθμό. Από την άλλη, η ομάδα του Βόλου μετρά ήδη τρεις ήττες μέσα στο γήπεδο του, που βρίσκεται αρκετούς βαθμούς μακριά από την κορυφή, ενώ εκκρεμεί ακόμα το παιχνίδι με το Αιγάλεω...
Η αποστολή της ομάδας της Καλαμάτας, που έχει στη διάθεσή ο Γιώργος Μπένος, αποτελείται από τους ακόλουθους 19 ποδοσφαιριστές: Μπαλτιμά, Σπανό, Ηλιόπουλο, Νικητόπουλο, Ψυχογιόπουλο, Παπουτσή, Μανιάτη, Κωνσταντόπουλο Αντ., Κωνσταντόπουλο Χρ., Καλαγκάνη, Τόσκα, Τσιμικλή, Καλογερόπουλο Αντ., Σκαρλάτο, Πουρτουλίδη, Δασκαλάκη, Καμινιώτη, Χατζή και Ετέροβιτς.
Η «Μαύρη Θύελλα» θα έχει απόντες τους τραυματίες Αθανασόπουλο, Καλογερόπουλο Γ., Νταϊφώτη, Ρικάρντο Βιλα Παντζίκις, τον τιμωρημένο Ιβαν Τασιτς, τον ασθενή Γκονζάλο Σαλγκέιρο και τους Χελά, Ντεκίδη λόγω τακτικής.