Weather - Καιρός

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 3-0 ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Αμοιβαίες εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα
«ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΛΕΙΠΤΟΜΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ», ΤΟΝΙΣΕ ΧΤΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ – ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
Επιμέλεια: Θανάσης Πουλόπουλος
Η ομάδα μπορεί να επέστρεψε από τις μίνι διακοπές, αλλά δεν επέστρεψε όπως ακριβώς αρμόζει σε μια ομάδα που σε λίγες ημέρες «παίζει πολλά». Κι ενώ αυτή τη στιγμή χρειάζεται απόλυτη ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και σωστό σχεδιασμό για να αποφύγει τα δυσάρεστα, η ήττα στο Βόλο, τουλάχιστον μέχρι χτες, προκαλούσε τριγμούς και …απόνερα στις τάξεις της ομάδας. Η παρουσία του Προέδρου με γλυκά και ευχές ήταν καλή χτες στο προπονητήριο, αλλά καλύτερο ήταν το ξεκαθάρισμα και οι αμοιβαίες εξηγήσεις από «θιγμένους και μη» σχετικά με τα σχόλια και ….μισόλογα που προκάλεσε η πρώτη φετινή βαριά (τηλεοπτική) ήττα από την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου.

«Δεν σας αγγίζουν οι αιχμές»
Την πρώτη τους συνάντηση μετά την μικρή εορταστική άδεια λόγω των Χριστουγέννων πραγματοποίησαν χτες στο προπονητήριο της Νέας εισόδου, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας, εκτός από τους Τάσιτς, Σαλγκέιρο, Καμινιώτη, Ετέροβιτς, Σπανό (έχουν ακόμα άδεια) και τους τραυματίες Καλογερόπουλο Γιάννη και Ρικάρντο Βίλα Παντζίκις, που έλαβαν εξιτήριο και όλα πηγαίνουν καλά με τα θέματα του τραυματισμού τους. Στο προπονητήριο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργος Γρηγορόπουλος και αφού ευχήθηκε στον ποδοσφαιρικό τμήμα, είχε δίωρη συζήτηση, τόσο με το τεχνικό επιτελείο, τους αρχηγούς της «Μαύρης Θύελλας» όσο και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Σε αυτή ξεκαθαρίστηκαν αμοιβαία κάποια θέματα που προέκυψαν από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στο Βόλο, που απέφερε την βαριά ήττα με 3-0 και με δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε: «Ήρθα σήμερα (σ.σ. χτες) εδώ για να σας ευχηθώ για τις ημέρες και να ξεκαθαρίσουμε κάποια θέματα που παραποιήθηκαν από ορισμένους, με μοναδικό σκοπό να βλάψουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα ηθικής και εντιμότητας ή ειπώθηκε κάποια μομφή σε βάρος κάποιου ή κάποιων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Δεν αρμόζει σε έναν Πρόεδρο μιας ΠΑΕ να κατηγορεί παίκτες που ο ίδιος προσωπικά επέλεξε ή συναίνεσε να έρθουν στην ομάδα. Και θα ήταν αχαριστία εκ μέρους μου να παραβλέψω ή να υποβαθμίσω τη μέχρι τώρα άψογη συμπεριφορά και προσφορά στην ομάδα όλων των ποδοσφαιριστών, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ο προβληματισμός μου από το 3-0 προήλθε λόγω του γεγονότος ότι, η μέχρι την περασμένη Δευτέρα, καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος δέχτηκε 3 γκολ για πρώτη φορά φέτος, τη στιγμή που ήταν το «δυνατό μας σημείο». Όμως, στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πολλά, κι έτσι συνέβη κι αυτό σε μια κακή μας αγωνιστική ημέρα. Έχω υποχρέωση να προστατεύσω την ομάδα και να προασπίσω τα συμφέροντά της. Οτιδήποτε άλλο έρχεται στη δημοσιότητα ως σχόλιο ή αιχμή να ξέρετε ότι δεν σας αγγίζει, το καταδικάζω και σας υπολείπτομαι ως άτομα και ως ποδοσφαιριστές. Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας και από αύριο αρχίζουμε τη δουλειά μας, όπως εμείς την ξέρουμε, ενωμένοι και δυνατοί».

Από σήμερα…Ιωνικός!
Οι παίκτες από την πλευρά τους άκουσαν τον Πρόεδρο, είπαν τη γνώμη τους και ανανέωσαν το ραντεβού για σήμερα το μεσημέρι στις 15:00, για να ξεκινήσει προετοιμασία της ομάδας για το δύσκολο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Ιωνικό στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Ένα παιχνίδι που πρέπει να δώσει ΜΟΝΟ 3 πόντους στην τοπική μας ομάδα και τίποτα άλλο…

Πλησιάζουν οι μεταγραφές
Βλέποντας το πρόγραμμα, η τοπική μας ομάδα θα παίξει μέσα σε 25 ημέρες τουλάχιστον τρεις τελικούς: στις 3/1/10 εδώ με τον Ιωνικό, στη συνέχεια παει στη Φυλή για να κοντράρει τον Θρασύβουλο, ακολουθεί το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο με την Αναγέννηση Καρδίτσας που ολοκληρώνει τον α’ γυρο και ακολουθεί η επίσκεψη στο Αιγάλεω! Βλέπουμε ότι θα παίξει με τους αντιπάλους που θέλει να βάλει από κάτω και να τους «τελειώσει» μια ώρα αρχίτερα! Ήδη υπάρχει μια λίστα με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αφού ΠΡΕΠΕΙ να έρθουν παίκτες που θα κάνουν από εδώ και πέρα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, δηλαδή θα συλλέξουν τουλάχιστον 30 βαθμούς για να βρεθεί η ομάδα «εκτός πλει αουτ και εν γένει περιπετειών»….


4-0 οι Παίδες

Η παιδική ομάδα της Καλαμάτας του προπονητή Νίκου Αντωνόπουλου, επικράτησε χτες το μεσημέρι με 4-0 στο γήπεδο του Πλατέως του Αστέρα Αρφαρών, με σκόρερ τους Μαντζώρο, Διαμαντή, Λαντινιώτη και Αν. Γεωργουδιό.