Weather - Καιρός

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Συνέντευξη Τύπου Καλαμάτα-Ηλιούπολη 0-0


ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-0 -
ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ




Γιώργος Μπένος (προπ. Καλαμάτας): «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε είχαμε προετοιμαστεί καλά όλη τη βδομάδα και ερχόμασταν από ένα καλό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο, προσπαθήσαμε πάρα πολύ, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες και είδαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. ψυχολογικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η Ηλιούπολη συχνά έσπαγε το ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε και πόσοι το δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες αλλά για άλλη μια φορά δεν τις υλοποιήσαμε. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση... για Για να έχουμε καλύτερες μέρες με αυτήν την ομάδα, πρέπει να φτάνουμε πιο εύκολα στο γκολ. Το έχουμε διαπιστώσει όλοι και ενώ αμυντικά παίζουμε εξαιρετικά και προσπαθούμε όλοι, επιθετικά έχουμε μια δυστοκία με αποκορύφωμα τις επαναλαμβανόμενες τελευταίες ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι και σε άλλα. Οπωσδήποτε θα πρέπει να προχωρήσουμε σε μεταγραφές τουλάχιστον επιθετικά αυτή της τροχιά μας στοιχίζει βαθμολογικά κέντρα θέλουμε να το βρούμε μπροστά μας στο μέλλον. Απλώς ξαναλέω θα πρέπει να ενισχυθούμε άμεσα. Εδώ και τρεις μήνες, από τη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα έχουν γίνει σαφώς βήματα βελτίωσης, έχουμε ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε μικρότερες κατηγορίες και έχουν κάνει ντεμπούτο φέτος στην Καλαμάτα, αυτά τα παιδιά έχουν αντεπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις της κατηγορίας, από κει και πέρα χάνουμε βαθμούς στο παρά πέντε, κάνουμε ατομικά λάθη, δεν έχουμε και την καλύτερη ρέντα, έχουμε δεχτεί και 4 πέναλντι, δεν μας πάνε καλά τα πράγματα. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό. Κι από τη σημερινή μας εμφάνιση διαφαίνεται να υπάρχει η ελπίδα, αφού αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα, που είναι το γνώριμο παιχνίδι της Ηλιούπολης που παίζει με αμυντικές σκέψεις. Εν τούτοις εμείς είχαμε τις ευκαιρίες στο παιχνίδι, να βγήκαμε μπροστά και διασπάσαμε την αντίπαλη άμυνα κυνηγώντας κάποιο τέρμα, το οποίο θα έκρινε και το ματς. Χάνοντας και στο 93’ μια μοναδική ευκαιρία. Έχουμε πρόβλημα στην επίθεση και το πληρώνουμε ακριβά. Ο κόσμος πρέπει να συμπαρασταθεί, είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, παίζουν παιδιά από τη Μεσσηνία, προσπαθούμε πάρα πολύ κι αυτή η ομάδα έχει «τεντώσει» στο γήπεδο και τα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Όποιος μας υποτιμήσει θα το «πληρώσει». Δεν τα παρατάμε, ούτε έχουμε πετάξει «λευκή πετσέτα» κι ο κόσμος πρέπει να έρθει δίπλα μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ηλιούπολη για την ισοπαλία που απέσπασε και στον εορτάζοντα σήμερα φίλο μου Νίκο Παντέλη πολλές ευχές και καλή επιτυχία στη συνέχεια.
Νίκος Παντέλης (προπ. Ηλιούπολης): «Είναι πολύ θετικός ο βαθμός που πήραμε σήμερα στην έδρα μιας ομάδας, που έχει τους ίδιους στόχους με μας. είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που παίρνουμε θετικό αποτέλεσμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι' αυτό. Μέχρι το 70’ θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι ανούσιο και στο τελευταίο 20λεπτο «άνοιξε» το παιχνίδι και έγινε σαν ρώσικη ρουλέτα. Εμείς βγήκαμε στην κόντρα επίθεση γιατί λογικά η Καλαμάτα ως γηπεδούχος θα «άνοιγε», αλλά δεν είχαμε καλή τελική πάσα και δεν μας βγήκαν κάποιες φάσεις που κάναμε και θα μπορούσαμε κάλλιστα στο 93’ που είχαμε λάθος αμυντική διάταξη, ίσως τη μοναδική φορά στο παιχνίδι, να δεχτούμε το γκολ. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα και πολύ θετικό για εμάς. Είναι διπλή επιτυχία να παίρνεις βαθμό ή βαθμούς από ομάδες που έχεις ίδιους στόχους. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έχουν κάνει στα τελευταία παιχνίδια. Θεωρώ επίσης ότι η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται αδικεί την Καλαμάτα, να συμφωνήσω με τον Μπένο ότι δεν είναι του ...πεταμού η Καλαμάτα και αν κάνει και κάποιες μεταγραφές θα έχει πολύ καλύτερη παρουσία στο μέλλον. Να ευχηθώ και στην ομάδα και στον Γιώργο καλή επιτυχία».
Νίκος Τσώνης (παίκτης Ηλιούπολης): «Ξέραμε ότι παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, προσπαθήσαμε και θεωρώ ότι ο βαθμός είναι θετικός. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν πετάμε και δεν γίναμε καμιά μεγάλη ομάδα ξαφνικά. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο».
Γιάννης Καλογερόπουλος (παίκτης Καλαμάτας): «Για άλλη μια φορά σταθήκαμε άτυχοι και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα το ματς. Ξέραμε ότι θα είχαμε απέναντί μας μια καλή και δυνατή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Είχαμε την ευκαιρία αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί εμείς φέραμε εδώ την ομάδα κι εμείς θα την πάμε εκεί που πρέπει. Και θα το κάνουμε. Καλή επιτυχία στην Ηλιούπολη».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ντεκίδης, Μανιάτης, Καλαγκάνης
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σαρμιέντο, Νικολόπουλος, Παπαδημητρίου, Ρουσάκης.
ΑΛΛΑΓΕΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
16’ Μανιάτης αντί Καλογερόπουλου Γ. (λ.τρ)
46’ Ηλιόπουλος αντί Ντεκίδη
72’ Δασκαλάκης αντί Καμινιώτη
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
70’ Τσώνης αντί Κρητικού
83’ Νιάρος αντί Σαρμιέντο
90’ Σκαφτούρος αντί Στεφανίδη



Εισιτ. 358, εισπρ. 3.335