Weather - Καιρός

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Τι χάλασε το ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στα Γιάννενα...

Νονός θα γινόταν σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς...
Το που είναι ο Πρωθυπουργός σας το γράψαμε πρώτοι εδώ! Τώρα σας γράφουμε γιατί ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ακύρωσε τελευταία στιγμή, σύμφωνα με έγκυρες πληρoφορίες, το ταξίδι στα Ιωάννινα, όπως εδώ και μέρες σας είχαμε αναφέρει ότι θα μεταβεί...

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε προγραμματίσει να παραστεί στη βάφτιση του γιου του πρώην δημάρχου Ανατολής Γιάννη Εμμανουηλίδη και μάλιστα θα ήταν ο νονός.
Κάτι το βαρύ πρόγραμμά του και κάτι οι τοπικές αντιδράσεις για τον κ. Εμανουηλίδη που έχει βάλει πλώρη για βουλευτής, έκαναν τον πρόεδρο της ΝΔ να ματαιώσει το ταξίδι.
Κανονικά ταξίδεψε η σύζυγός του Γεωργία η οποία θα κάνει μόνη της την βάφτιση…
Τελευταία εμφάνιση του κ.Σαμαρά σε ...μυστήριο ήταν πριν από μια εβδομάδα στο Costa Navarino, στο γάμο του Δημ.Πτωχού, ενώ την ίδια ημέρα, η σύζυγος του Προέδρου της Αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε "μοιράσει τις υποχρεώσεις" και ήταν για παρόμοια εκδήλωση στην Κρήτη!
Αυτό όμως που... "χάλασε" τον Πρόεδρο, που είναι λάτρης του "σεμνά και ταπεινά" είναι το γεγονός ότι ο πρώην δήμαρχος Ανατολής μοίραζε ο ίδιος καλέσματα από πόρτα σε πόρτα! Κι ως εδώ καλά, αλλά...
Δεν είχε αφήσει σπίτι στην Ανατολή Ιωαννίνων, που να μην έχει δώσει κάλεσμα για τη βάφτιση του γιου του, που γίνεται αυτή την ώρα στο ναό «Της Του Θεού Σοφίας». Ο Γιάννης Εμμανουηλίδης προκειμένου να ενισχύσει την υποψηφιότητά του ως βουλευτή περνάει από πόρτα σε πόρτα, δίνει τα καλέσματα και λέει: «Ελάτε στη βάφτιση του γιου μου να δείτε τον Αντώνη Σαμαρά».
Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς, καθώς ένα οικογενειακό γεγονός μεταβάλλεται σε κομματικό πανηγυράκι.
Όταν χάνεται το μέτρο, πολλά μπορούν να συμβούν…
Κι ο Πρόεδρος - ΕΥΤΥΧΩΣ - το έσωσε (και αυτό)...