Weather - Καιρός

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Τούβλα με νόημα στον Σάμιο...

Αρχισαν τα...τούβλα στην Δράμα για τον Θανάση Σάμιο! Ευτυχώς εμείς εδώ
γλιτώσαμε με λίγες ...τηλεοπτικές κορώνες και ψεύτικα δάκρυα....

Ο εφοπλιστής Θανάσης Σάμιος, ήρθε πριν 1,5 χρόνο στην ...προπόνηση της Καλαμάτας, ένα βροχερό απόγευμα στη Νέα είσοδο (για την ακρίβεια "τον έφεραν οι γνωστοί Σωτήρες της ομάδας) και άφησε ...μια κάρτα εργασίας στον τότε Πρόεδρο, ο οποίος - άλλο που δεν ήθελε- γέλαγε!!!
Μετά είχαμε κανα δίμηνο φρενίτιδας για το "καλό που αφήσαμε να φύγει", τον μεγαλοεφοπλιστή που ήθελε να επαναφέρει την Καλαμάτα στην Α' εθνική (με συνεργάτες όλους τους... επιτυχημένους) και συγκινηθήκαμε από τις cult εκπομπές που μας κρατούσαν τότε συντροφιά...
Μέχρι και ο υπόδικος-κατάδικος Αχιλλέας Μπέος, έσπευσε να υποστηρίξει τον Σάμιο και να δηλώσει "χάσατε μια μεγάλη ευκαιρία που έφυγε αυτός ο άνθρωπος"....
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΜΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ...ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ... ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΟΤΑΝ "ΧΑΣΑΜΕ" ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ...
Η γενικότερη απραξία και η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τον τελευταίο καιρό η Δόξα, είναι η αιτία που έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Σάμιου και των αποφάσεων του.

Το κλίμα αυτό όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η έναρξη των πρωταθλημάτων, ολοένα και γίνεται πιο έντονο...
Η αμφισβήτηση και η δυσαρέσκεια είναι πλέον δεδομένες από τον κόσμο της ομάδας, που ακόμη περιμένει να δει τα έργα της διοίκησης. Ωστόσο αυτό που βλέπει είναι να έχουν μείνει από ελάχιστα έως τίποτε, από όλο αυτό το δημιούργημα που με τόσο κόπο χτίστηκε από το τεχνικό τιμ στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες.
Έτσι, μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υπαλλήλους της ΠΑΕ το πρωί, όταν πηγαίνοντας να ανοίξουν τα γραφεία, είδαν από έξω μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας των φιλάθλων. Πιο συγκεκριμένα ακριβώς δίπλα στην πόρτα των γραφείων ήταν τοποθετημένα λίγα τούβλα και επάνω σε αυτά ένα μήνυμα που με μια μεγάλη δόση χιούμορ και ίσως και ειρωνείας, έγραφε: «ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ», όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Αντώνη Μπαρμπαρή.
Φυσικά αυτή η τόσο έξυπνη σε έμπνευση διαμαρτυρία, αναφέρεται σε μια από τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ που έλεγε ότι η Δόξα, όπως ο ίδιος την σχεδίαζε, είναι μια έμπνευση, ένα όραμα, που έχει πλάνο πραγματοποίησης την τριετία. Επειδή όμως ήδη από την πρώτη χρονιά δεν υπάρχει τίποτε πια πίσω που να αποτελεί την μαγιά για την συνέχεια, λογικό και επόμενο είναι να αρχίσει μία μεγάλη μερίδα του κόσμου να αντιδράει. Ο χρόνος κυλάει, οι άλλες ομάδες δουλεύουν και η Δόξα είναι σε πλήρη αδράνεια.
Μια αντίδραση κόσμια, που όμως δείχνει ανάγλυφα το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος του πειραιώτη εφοπλιστή...