Weather - Καιρός

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Πρώτη (φιλική) ήττα...

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-1
Θέλει τουλάχιστον 3 μεταγραφές!
Την πρώτη φετινή - έστω και φιλική - ήττα της σημείωσε η ομάδα της Καλαμάτας στον Πύργο, όπου ο τοπικός Πανηλειακός άφησε καλές εντυπώσεις αντίθετα η τοπική μας ομάδα "προβλημάτισε"... Πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές και εμφανές πρόβλημα στην επίθεση...Όσο υπάρχει (λίγος) χρόνος, καλό θα είναι η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ενίσχυση γιατί το φετινό πρωτάθλημα ΔΕΝ είναι σαν το "καφενειακό" περσινό...
Η ομάδα έχει προβλήματα συνοχής, η τακτική είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ και (το ξαναγράφουμε) 2-3 παίκτες του ρόστερ είναι για.... χαρταετό!
Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 2-1, με γκολ των Κυριακίδη (3') και Κρυστάλλη (26'), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό σκορ με τον Λεονάρντο (43').
Ο Πανηλειακός έδειξε δεμένος σε όλες του τις γραμμές, δημιούργησε και άλλες κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ.
Η Καλαμάτα, εκτός από το γκολ με μακρινό σουτ, είχε μόνο άλλες δυο καλές στιγμές στο β' ημίχρονο.
Ο Πανηλειακός σε γενικές γραμμές άρεσε στους 600 περίπου φίλους του που πήγαν στο γήπεδο να τον παρακολουθήσουν και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.
Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου σε φιλικό στην έδρα της Καλαμάτας σε λίγες ημέρες, ενώ ΕΠΙΣΗΜΑ πλέον θα ξαναβρεθούν στο πρωτάθλημα....
Πανηλειακός: Μανωλόπουλος, Ταφαρλής, Μανιάτης, Κολόκας, Ακπαρίδης, Θωνιάτης, Κάλφας, Γήττας, Κρυστάλλης, Λώττας, Κυριακίδης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Καφαντάρης, Μπράβος, Καπετανάκης, Σωτηρόπουλος, Βατσής, Νικολόπουλος, Οκάν Μισιρλί, Γιοκάν Μισιρλί, Δημόπουλος, Τσαντίλης, Πασσιαλής.
Καλαμάτα: Κοψαχείλης, Σπανός, Κουρετζής, Κωνσταντόπουλος, Δρούγας, Τσιμικλής, Χρυσανθόπουλος, Λεονάρντο, Καρατζανίδης, Κωστής, Αθανασόπουλος. Στο β' μέρος έπαιξαν οι: Καλλιντέρης, Αλεξανδρόπουλος, Αγγελόπουλος, Μπλέτσας, Βεργόπουλος, Ρουμπουλάκος, Νικητόπουλος, Νινιός, Κέρμαλης, Αποσκίτης.