Weather - Καιρός

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Αντί για Καλαμάτα, πήγε... Πάτρα!

Οι μεγάλες ομάδες επιλέγουν σοβαρά φιλικά...
Στην Καλαμάτα (και καλά) περιμέναμε να έρθει η ΑΕΚ για φιλικό παιχνίδι στέψης της πρωταθλήτριας του 6ου ομίλου της Δ' εθνικής (που ακόμα δεν το έχει...σηκώσει!!!) και τελικά οι κιτρινόμαυροι, επέλεξαν μια πιο ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ πρόταση: αυτή του Αλέξη Κούγια!
Φιλικό παιχνίδι λοιπόν, με την ομάδα της ΑΕΚ θα δώσει σήμερα η Παναχαϊκή με αφορμή τα γενέθλια των 120 χρόνων της... Μετά από 8 χρόνια η ΑΕΚ θα μεταβεί στην Πάτρα με το τελευταίο τους παιχνίδι να έχει συμβεί τον Μάιο του 2003! Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγυιάς στις 8.30 το βράδυ.
Το εισιτήριο της αναμέτρησης κοστίζει 10 ευρώ.
Πριν τον αγώνα θα τιμηθούν ο πρώην Δήμαρχος Πάτρας Ανδρέας Καράβολας, και οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής Γρηγόρης Γεωργάτος και Χρήστος Βασιλόπουλος.
Όσο για την ΠΣ Η Καλαμάτα: Όλες οι εξουσίες και οι αποφάσεις (πάντα σύμφωνα με το...μοντέλο του "πουλάω δεν πουλάω πλάκα σας κάνω") ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ και βρίσκονται στις...πλάτες τους "ενός ανδρός αρχή", και όπως γίνεται αντιληπτό ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ!!!
Καθημερινά τα λάθη τακτικής και ουσίας δίνουν και παίρνουν, ο καιρός περνά και η ομάδα βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από τα περσινά που ήταν...ερασιτεχνική!
Μετά την ξεφτίλα από το φιλικό με τον Πανηλειακό, αναζητείται τρόπος να αλλάξει το κλίμα: κι αυτό θα γίνει με ένα καλό φιλικό παιχνίδι ή με μια ΚΑΛΗ μεταγραφή...
Τελειώσαν πλέον τα...ψέμματα!