Weather - Καιρός

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Δεν θα αφήσουμε να πέσει ο Αστέρας μας...

«Π. Τατούλης: Είμαστε παρόντες στη μάχη που δίνει ο Αστέρας Τρίπολης, δεν θα δεχθούμε αμαχητί ωμές π ο λ ι τ ι κ έ ς παρεμβάσεις»...

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα για τον υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Σε ένα βρώμικο και δυσώδες περιβάλλον, στο οποίο τους τελευταίους μήνες κάθε μέρα αποκαλύπτονται συνεχώς όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την φαιδρότητα και την ανομία στην οποία βασίστηκε η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για πολλά χρόνια, η Πελοπόννησος σήμερα έγινε θύμα μιας ωμής πολιτικής παρέμβασης σε βάρος του μοναδικού αντιπροσώπου του Μοριά στην μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία, του Αστέρα Τρίπολης.
Μόνο έτσι, ως ωμή πολιτική παρέμβαση, μπορεί να χαρακτηριστεί ο υποβιβασμός του Αστέρα Τρίπολης, λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα της νέας σαιζόν για την ομάδα του Μοριά.
Δεν προτιθέμεθα ως αιρετή Περιφέρεια που αντιπροσωπεύει την αγωνία και την νομιμότητα των πολιτών της, να δεχθούμε και να αφήσουμε αμαχητί να πραγματοποιούνται τέτοιες παρεμβάσεις, που εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα σε βάρος των Πελοποννησίων πολιτών και της ομάδας τους. Είμαστε αποφασισμένοι να στείλουμε το μήνυμα ότι πλανώνται όσοι θεωρούν ότι η πρώτη αιρετή Περιφέρεια Πελοποννήσου θα παρακολουθεί αμέτοχη να εξελίσσονται τέτοια γεγονότα.
Είμαστε παρόντες στη μάχη που δίνει ο Αστέρας Τρίπολης και δυναμικά απέναντι σε όσους προσπαθούν να κατευθύνουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο με τέτοιες μεθόδους."