Weather - Καιρός

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Το...φιλικό της ντροπής!

Τι καταφέρατε;
Διεκόπη στο 40' το χτεσινό δεύτερο (;;;) φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας μεταξύ της Καλαμάτας και του Πανηλειακού στο Δημ.Στάδιο της πόλης μας.
Για τους ανεγκέφαλους που έκαναν ό,τι έκαναν δεν θα ασχοληθούμε γιατί δεν αξίζει.
Το κλίμα είχε διαφανεί κι από το ίντερνετ εδώ και καιρό, και μάλιστα κάποιοι επιτήδειοι φρόντιζαν να ρίχνουν "λάδι στη φωτιά"...κινούμενοι προβοκατόρικα (όπως κάνουν εδώ και καιρό).
Για τους υπεύθυνους που κανόνισαν - όχι ένα αλλά δυο φιλικά με μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας και με ένα κακό παρελθόν, έχουμε να πούμε ότι για άλλη μια φορά έδειξαν ότι είναι ακατάλληλοι και ανήμποροι να βρίσκονται στο τιμόνι μιας μεγάλης ομάδας...
Κι όταν φρόντιζαν να βάλουν 5 ευρώ κουπόνι ενίσχυσης της ομάδας, ας είχαν φροντίσει να ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
Το ρεπορτάζ από το iliasport.
Ένα ημίχρονο, και εκείνο...κουτσουρεμένο, διήρκησε το φιλικό παιχνίδι του Πανηλειακού στην Καλαμάτα.
Και αυτό επειδή 10-20 φίλαθλοι των γηπεδούχων ήταν αρκετοί να τινάξουν το ματς στον αέρα. Με ύβρεις, ρίψεις μπουκαλιών, κροτίδων και άλλων αντικειμένων, χωρίς λόγο και αιτία ανάγκασαν τους παίκτες των δυο ομάδων και τους διαιτητές να αποφασίσουν ότι δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί το...φιλικό παιχνίδι.
Δεν έλειψε και η ένταση στις εξέδρες, όταν φίλαθλοι της Καλαμάτας ζητούσαν από τους ταραξίες να σταματήσουν, λέγοντάς τους ότι στον Πύργο υπήρχε πολύ καλή φιλοξενία. Τα επεισόδια είναι γεγονός ότι λύπησαν την πλειοψηφία των φιλάθλων της Καλαμάτας που τα σχολίαζαν αρνητικά, που πήγαν να δουν την ομάδα τους ενόψει του πρωταθλήματος, που αγαπούν το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και που δεν νομίζουν ότι το γήπεδο είναι... εξέλιξη της ρωμαϊκής αρένας...
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανηλειακός έπαιξε αρκετά καλά για άλλο ένα ματς. Στο 11' σέντρα του Ταφαρλή και πλασέ του Κρυστάλλη έδιωξε δύσκολα ο Κοψαχείλης, η μπάλα "έγλυψε" το κάθετο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.
Στο 22' σουτ του Γήττα από 35 μέτρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Καλαμάτας. Στο 25' διεκόπη από τους διαιτητές το ματς λόγω ρίψης αντικειμένων για 12 λεπτά περίπου. Ο πάγκος του Πανηλειακού μεταφέρθηκε στην απέναντι πλευρά και το παιχνίδι ξανάρχισε για να λήξη κανονικά στο 45', δηλαδή χωρίς να παιχθούν τα λεπτά της διακοπής.
Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου παίκτες του Πανηλειακού προσπάθησαν να πάνε στα αποδυτήρια, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της ρίψης αντικειμένων. Έτσι, έληξε άδοξα το φιλικό παιχνίδι...
Καλαμάτα: Κοψαχείλης, Αλεξανδρόπουλος, Τσαγκαράκης, Κωνσταντόπουλος, Ρουμπουλάκος, Λεονάρντο, Νικητόπουλος, Τσιμικλής, Δρούγας, Δασκαλάκης, Αθανασόπουλος.
Πανηλειακός: Μανωλόπουλος, Κυριακίδης, Νικολόπουλος, Θωνιάτης, Κολόκας, Ακπαρίδης, Κάλφας, Γήττας, Λώττας, Ταφαρλής, Κρυστάλλης.

Και για όλους τους παραπάνω έχουμε να πούμε: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΕΟΝ!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...