Weather - Καιρός

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Απογοήτευσε στο πρώτο φιλικό...

Η ομάδα της Καλαμάτας, που ως γνωστόν, θα αγωνίζεται φέτος στην Football League 2 ήτοι Γ' Εθνική κατηγορία, έδωσε χτες το απόγευμα το πρώτο της φιλικό παιχνίδι μετά από 2,5 εβδομάδες προετοιμασίας και δοκιμών παικτών. Αντίπαλος ήταν η φιλόδοξη και καλοστημένη ομάδα της Σπερχογείας που ανήκει δυο κατηγορίες πιο κάτω.
Μπορεί η πρώτη ομάδα του Νομού μας να επικράτησε με 3-1, ΑΛΛΑ απογοήτευσε σε όλα τα επίπεδα...
Και η γενικότερη εμφάνιση - που ευτυχώς συνέβη τώρα που είναι νωρίς - προσγείωσε ανώμαλα τους Διοικούντες, και το Τεχνικό τημ, που πιστεύουν ότι με τις υπάρχουσες μεταγραφικές κινήσεις και με τον...ενθουσιασμό του Πρωταθλήματος επί των "περσινών καφενείων" {ήδη 3-4 ομάδες ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ...} θα έχουν και φέτος ανάλογη πορεία!!!
Η ομάδα δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος! Διακρίθηκαν κυρίως λόγω των εμπειριών τους στα γήπεδα 2-3 παίκτες και οι υπόλοιποι έκαναν "αγγαρεία" και έψαχναν τα πατήματά τους στο γήπεδο!
Ιδια σύγχυση επικρατούσε και στον πάγκο (όπως και πέρσι σε πολλά ματς....) και το θέαμα δυσαρέστησε του 70-80 θεατές του αγώνα...
Ελαφρυντικό: ήταν το πρώτο φιλικό και οι παίκτες έχουν σωματική κόπωση και δεν έχει γίνει δουλειά στον τομέα της τακτικής.
Επιβαρυντικό: ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΟΜΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Και τα στοιχειά αυτά - ως τώρα - ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.
Αντί να κάνει η Διοίκηση 3-4 προσθήκες ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ στην υπάρχουσα ΚΑΛΗ 15άδα από πέρσι, συν 3-4 προσθήκες ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ παικτών, έτσι ώστε να έχει ήδη ένα ρόστερ 23-24 παικτών ΕΤΟΙΜΟ, προέβη σε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, αποψίλωσης του ρόστερ!
Ολοι λένε: ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!
Στους αποφασίζοντες για την ομάδα, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!!
Οι ποδοσφαιρικοί Νόμοι, ανατρέπονται!
Τα προσωπικά συμφέροντα υπερισχύουν από αυτά της ΟΜΑΔΑΣ και το αποτέλεσμα είναι το χτεσινό!
"Μάπα το καρπούζι κύριοι" και τα περιθώρια στενεύουν!
Καλό είνα να αποδεσμεύσετε 2-3 παίκτες ΠΟΥ ΚΙ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ... ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 3 ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ!
Το 4-4-2 του Μάνα έδειξε ΟΛΕΣ τις ατέλειες της ομάδας!!!
Στα χαφ η ομάδα υποφέρει, τα άκρα της άμυνας "ψάχνονται", ο άξονας θα αργήσει να λειτουργήσει ως ΟΜΑΔΑ και η επίθεση θέλει έναν παίκτη που θα συμπληρώνει τον Αθανασόπουλο και θα "τραβάει το κουπί" όταν ο Βασιλάκης θα είναι ντεφορμέ. 
Κι αν είναι και παίκτης - ΚΡΑΧΤΗΣ, θα φύγει και κανα διαρκείας που ακόμα τα φυλάτε ως επτασφράγιστο μυστικό...
Κι αυτή την στιγμή - μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας - ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2-3 ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ...
Ονόματα δεν λέμε: δημοσιογράφοι -μάνατζερ "σπρώχτες ονομάτων", Δόξα τω Θεό υπάρχουν και τους διαβάζετε (;).
Κι όταν μια "καλή περίπτωση" (για αυτούς) φεύγει, αρχίζουν την κλάψα και την υποστήριξη... Τι διάολο: ποσοστά παίρνουν;;;
Βάλτε την ΟΜΑΔΑ πάνω από την...πάρτη σας, κι όλα θα φτιάξουν.
Αλλιώς, θα έχουμε πολλα προβλήματα...