Weather - Καιρός

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Οι παλιές αγάπες πάνε.... στη κόλαση!

ΚΟΥΓΙΑΣ: "Η Καλαμάτα διαχρονικά είναι από τις πιο διεφθαρμένες στο ποδόσφαιρο με την έννοια των στημένων παιχνιδιών"...
Τρέξε ΞΑΝΑ στον Εισαγγελέα...
Ο Αλέξης Κούγιας ήταν ξανά μάρτυρας σε μία υπόθεση που αφορά τους «στημένους» αγώνες και έκλεψε την παράσταση, όταν μίλησε για απειλές και εκβιασμούς εις βάρος του. Συνέπεια όλων αυτών ήταν βουρκώσει και να διακοπεί για πέντε λεπτά η εκδίκαση.
Αρχικά, στην κατάθεσή του, ο Αλέξης Κούγιας, τόνισε πως ο Γιώργος Τσακογιάννης εκβίαζε και τρομοκρατούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τον έγκριτο νομικό και μάρτυρα της υπόθεσης, ο κ. Τσακογιάννης, εκβίαζε τις αντίπαλες ομάδες της Ηλιούπολης και για αυτό τον λόγο είχε καταφέρει να την φτάσει μέχρι και την Β’ Εθνική, ενώ παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος (υπάλληλος της ΕΠΟ και κατηγορούμενος), φρόντιζε μέσω της ΕΠΟ τους διαιτητές.
Μετά από τα… πρώτα λόγια του Αλέξη Κούγια, ο δικηγόρος του κ. Τσακογιάννη αντέδρασε, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια λεκτική αντιπαράθεση και η εκδίκαση της υπόθεσης να διακοπεί για περίπου 10 λεπτά.
Η επιστροφή στο δικαστήριο, βρήκε τον Αλέξη Κούγια να μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο οργανώνονταν οι επιθέσεις εις βάρος του, με αναλυτική αναφορά να γίνεται στο θέμα της Κορίνθου, όπου ο κ. Κούγιας υποστήριξε πως ο κ. Τσακογιάννης είχε στείλει μέλη της Θύρας 7 για να του επιτεθούν, στο όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πάντως, ο κ. Κούγιας, τόνισε πως δεν θεωρεί πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού γνώριζε για αυτές τις ενέργειες.
Λίγο αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε για τις ομάδες που κατά την άποψή του, έχουν πρωταγωνιστήσει στην υπόθεση των στημένων. Αυτές, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του κ. Κούγια, ήταν οι Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης και Διαγόρας, ενώ για την λίστα με τους στημένους αγώνες, τόνισε πως δεν έχει άποψη (αν και χαρακτήρισε καραστημένες τις αναμετρήσεις Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Βόλου και Ηλιούπολη-Λεβαδειακός).
Μετά και από αυτό, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στον Γιάννη Καϋμενάκη, του Αστέρα Τρίπολης. Ο γνωστός ποινικολόγος, θεωρεί μπλεγμένο στην υπόθεση τον ένα από τους δύο ιδιοκτήτες του συλλόγου της Πελοποννήσου, ενώ ξεκαθάρισε πως… θα ήθελε να δει τα πρόσωπα όλων, όταν ο κ. Μποροβήλος… έστηνε αγώνα του Ηρακλή.
«Ο Λεβαδειακός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Αγροτικός Αστέρας και ο Διαγόρας είναι μάνες για τα στημένα. Αν παρακολουθούντο χρόνια αυτές οι ομάδες αυτή η εγκληματική οργάνωση έχει κάνει τα παντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόδρος της Παναχαϊκής.
Κατηγόρησε ακόμα και την ομάδα της Μεσσηνίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «η Καλαμάτα διαχρονικά είναι από τις πιο διεφθαρμένες στο ποδόσφαιρο με την έννοια των στημένων παιχνιδιών»...
Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας, τόνισε πως δεν πιστεύει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καμία ανάμειξη σε όλα αυτά και πως το όνομά του χρησιμοποιείται, προκειμένου να διασυρθεί, ενώ κλείνοντας, χαρακτήρισε νονό της νύχτας τον κ. Τσακογιάννη.