Weather - Καιρός

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Τηλεμαραθώνιος αγάπης UNICEF

Ένας τηλεμαραθώνιος για την κατάργηση των διακρίσεων, για σεβασμό στη διαφορετικότητα, για την ενίσχυση προγραμμάτων κοινωνικής ένταξης παιδιών με ειδικές ικανότητες, για τον περιορισμό της φτώχειας και του υποσιτισμού, για τον εμβολιασμό των άρρωστων παιδιών. Ένας τηλεμαραθώνιος αγάπης γιατί δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί η ελπίδα.
Φέτος η Unicef ενώνει τις δυνάμεις της με τα Special Olympics και απευθύνεται στους Έλληνες κάθε ηλικίας για να ενισχύσουν το έργο της. Ο τηλεμαραθώνιος φιλοξενείται, όπως κάθε χρόνο, στην ΕΤ1 και θα μεταδοθεί σήμερα από τις 16.00 έως και τις πρώτες πρωινές ώρες.
Με τη συμμετοχή όλων Στον τηλεμαραθώνιο αναμένεται να πάρουν μέρος με απευθείας συνδέσεις όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αθήνας και των μεγάλων ελληνικών πόλεων. Μηνύματα θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, οι πολιτικοί αρχηγοί, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος και ο
Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Στο στούντιο της ΕΤ1 θα βρεθούν οι υπουργοί Παιδείας, Υγείας, Εργασίας, καθώς και πολλοί βουλευτές. Επίσης, στο τηλεφωνικό κέντρο καταθέτουν τις δυνάμεις τους πολλοί ηθοποιοί, άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης, δήμαρχοι, αθλητές, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, αντιπροσωπείες σχολείων, επιχειρηματίες και άλλοι παράγοντες της δημόσιας ζωής. Κουμπαράδες θα τοποθετηθούν και φέτος στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, στο χωριό του Αϊ-Βασίλη στο Badminton, καθώς και σε πολλά σχολεία.
Το μουσικό μέρος του τηλεμαραθώνιου θα καλύψουν το συγκρότημα Εν Καρδία, οι Σανάδες με τους Word of Mouth, οι Onirama, η Λένα Αλκαίου με την Κατερίνα Κούκα, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τον Μάνο Αχαλινωτόπουλο και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Ησαΐα Ματιάμπα.
Παρουσιαστές του τηλεμαραθώνιου θα είναι, ανά ώρα και με σειρά εμφάνισης, η Μαρία Σαράφογλου, η Μαριλένα Κατσίμη, η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος, ο Κώστας Αρβανίτης, η Λένα Αρώνη, η Αφέντρα Βαρσαμακίδου, η Εύα Μπούρα, ο Προκόπης Δούκας και η Ρίτσα Μπιζόγλη.
Δωρεές
Μπορείτε να συμβάλετε στο σκοπό του τηλεμαραθώνιου στέλνοντας κενό μήνυμα στο 54234 έως και τις 20 Δεκεμβρίου (χρέωση 1,23 ευρώ με τον ΦΠΑ). Επίσης, από σταθερό του ΟΤΕ κα-
λέστε στο 901 11 17 17 17, αυτόματη χρέωση 3 ευρώ + ΦΠΑ ανά κλήση.
Ακόμη, σχεδόν όλες οι τράπεζες έχουν λογαριασμούς στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τη συμβολή σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.unicef.gr/.