Weather - Καιρός

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικα στο γήπεδο - όπως πάντα!

Το νησί παίζει μπάλα!
Στο νησί η μπάλα δεν σταματάει ποτέ. Ιδιαίτερα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η φουλ αγωνιστική δράση είναι θεσμός για το Αγγλικό ποδόσφαιρο, με την Boxing Day (δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων) να έχει πάντα... γεμάτο μενού από "στρογγυλή θεά".
Έτσι, σήμερα το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται κανονικά και ολοκληρώνεται αύριο με το μεγάλο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι, με αμφότερες τις ομάδες να θέλουν να μείνουν κοντά στην πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναβολές λόγω κακοκαιρίας!
Μπορεί στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα να ήρθαν κάπως... ανοιξιάτικα, αλλά στην Αγγλία οι καιρικές συνθήκες έπληξαν και την Boxing Day, οδηγώντας τελικά δυο παιχνίδια σε αναβολή.

Ετσι η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπλάκμπερν στο «Bloomfield Road», που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, δεν θα διεξαχθεί ελέω χιονιού ενώ αναβολή πήρε και το παιχνίδι της Εβερτον με την Μπέρμιγχαμ.
Το γήπεδο της Μπλάκπουλ είναι το μοναδικό της Premier League το οποίο δεν έχει υπόγεια θέρμανση ενώ το παιχνίδι στο Goodison Park της Εβερτον δεν θα διεξαχθεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, που πάγωσαν τις σωλήνες νερού και κάποιες από αυτές έσπασαν τη νύχτα του Σαββάτου, παραμονές του αγώνα.
Τ Ο   Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
Φούλαμ-Γουέστ Χαμ (14:00)
Μπλάκμπερν-Στόουκ (17:00)
Μπλάκπουλ -Λίβερπουλ (17:00) ΑΝΑΒΟΛΗ
Μπόλτον-Γουέστ Μπρομ (17:00)
Έβερτον-Μπέρμιγχαμ (17:00) ΑΝΑΒΟΛΗ
Μάντσεστερ Γ.-Σάντερλαντ (17:00)
Νιουκάστλ-Μάντσεστερ Σίτι (17:00)
Γουλβς-Γουίγκαν (17:00)
Άστον Βίλα-Τότεναμ (19:30)
Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου
Άρσεναλ-Τσέλσι (22:00)