Weather - Καιρός

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Σπάρτη: Η αρχή του...τέλους!

Πρόωρη "διάλυση"  για την ΑΕ Σπάρτης...
Από την ιστορία ξέραμε ότι οι Σπαρτιάτες "πέφτουν τελευταίοι"! Αυτό ίσχυε παλιά: σήμερα και στα ποδοσφαιρικά δεδομένα, φαίνεται ότι είναι θέμα εβδομάδων η πρόωρη "διάλυση" της ομάδας της Σπάρτης, που από την ώρα που ηττήθηκε με 0-2 στην έδρα της από την Καλαμάτα και είδε ότι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα "χτυπήσει άνοδο", έχει αρχίσει εδώ και λίγες ημέρες τα πρώτα σημάδια αποσύνθεσης, πετώντας "λευκή πετσέτα"! Η διοίκηση της ομάδας που έχει ξοδέψει ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣμετά τον πρώτο προπονητή της σεζόν Σάκη Δέδε που αποχώρησε ΠΡΩΤΟΣ, ακολούθησε μετά από έναν μήνα και ο αδερφός του Αλέκος ΑΛΛΑ σήμερα και ο δεύτερος τεχνικός της Σπάρτης, ο Σπύρος Χριστόπουλος.
Ο Ηλείος κόουτς δεν έκλεισε ούτε 2 μήνες στην Λακωνική ομάδα και αποτελεί παρελθόν... Ο νεαρός Χριστόπουλος (γεν. 1975) ξεκίνησε την καριέρα του την προπονητική από τη συγκεκριμένη ομάδα.
 Η θέση του ήταν τερματοφύλακας και η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τον ΑΟ Πύργου στη Γ΄ εθνική το 1995, ενώ έπαιξε και στη Β΄ με την ίδια ομάδα, αλλά ως γκολκήπερ έπρεπε να είχε μεγαλύτερη ΑΝΤΟΧΗ στην ψυχολογική πίεση μιας επαρχιακής ομάδας και ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ κι αυτός...
Ο Χριστόπουλος είχε "παραστάσεις σούπερ λίγκας", αφού υπήρξε μέλος της Λάρισας, του Θρασύβουλου αλλά στο ξεκίνημά του ως προπονητής δεν τα κατάφερε! 
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι αποχωρήσεις 2-3 ποδοσφαιριστών (των μη Λακώνων...) και η ομάδα έμεινε ΝΩΡΙΣ από ΚΑΥΣΙΜΑ και στόχους... 
Ενας αντίπαλος λιγότερος για την Καλαμάτα! 
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...
Είναι δε η ομάδα της Σπάρτης σε τότο απελπιστική κατάσταση ης Σπάρτης, η οποία είναι πολύ πιθανόν να μην κατέβει να αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Εράνη Φιλιατρών! Στο προσκήνιο υπάρχει η  παραίτηση του προέδρου της ομάδας, Δημήτρη Νικόλαρου και κανένας δεν ενδιαφέρεται, αφού η ομάδα δεν κάνει καν προπονήσεις!!! 
Και πριν από λίγο προέκυψε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ από τον κ.Ηλία Κανελλάκη, έναν επιχειρηματία, γιο του αείμνηστου Άρη Κανελλάκη ο οποίος ήταν πρόεδρος στη Σπάρτη τη δεκαετία του ΄80, όταν η ομάδα βρισκόταν στη Β΄ εθνική. Στις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές εκλογές ο Ηλίας Κανελλάκης συγκέντρωσε τους περισσότερους σταυρούς με το ψηφοδέλτιο του κ. Δράκου, κάτι που αποδεικνύει τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας προς το πρόσωπό του.

Οι ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ αποφάσεις θα παρθούν μετά την Κυριακή και το παιχνίδι με την Εράνη Φιλιατρών...