Weather - Καιρός

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΑΠ

Πρόκριση στο 86'
Το γκολ του Ιμπαγάσα στο 86’ στην Τρίπολη έκρινε το «εισιτήριο» στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, χαρίζοντάς το με νίκη 1-0 στον Ολυμπιακό, με τον Αστέρα να μένει με το… «αχ». Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν, πάντως, συνολικά καλύτεροι, αλλά ο γκολκίπερ Ντεγκρά στάθηκε… Κέρβερος απέναντί τους. Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες έδειξαν, ως συνήθως, αμυντικογενείς τάσεις, απειλώντας μόλις δύο φορές τους Πειραιώτες, οι οποίοι έμειναν από το 77’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μέλμπεργκ. Μετά το παιχνίδι ο Β. Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες. Στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την «Daily Express», υπάρχει ενδιαφέρον για το Μεξικανό μεσοεπιθετικό της Τότεναμ Ντος Σάντος, ενώ ακούγεται πιο έντονα το σενάριο της ανταλλαγής του Μήτρογλου με τον Μανιάτη.
Στην Τούμπα η λήξη του πρώτου ημιχρόνου έδειχνε πως ο ΠΑΟΚ θα είχε πολύ εύκολο έργο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού το αυτογκόλ του Βάντερσον στο 3’ και το γκολ του Αθανασιάδη στο 42’ του έδιναν θεωρητικά ασφαλές προβάδισμα 2-0, που απειλήθηκε από το δοκάρι του Μπακαγιόκο στο 34’, με τον ΠΑΣ να είναι ανώτερος. Αλλαγή σκηνικού, όμως, υπήρχε στην επανάληψη, καθώς ο Μπακαγιόκο μείωσε στο 53’, με τους Γιαννιώτες να πιέζουν τους Θεσσαλονικείς, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά μέχρι εκεί, για να παραμείνει το 2-1.
Η φάση των «16» της διοργάνωσης ολοκληρώνεται σήμερα με τρία παιχνίδια.
Στις 3.30 μ.μ. ο Εθνικός Αστέρας υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου (Conn-x tv), δύο ώρες αργότερα ο Ηρακλής την Κέρκυρα (Conn-x tv), ενώ στις 8 μ.μ. η Λάρισα φιλοξενεί την ΑΕΚ (Conn-x tv), με το παιχνίδι να κρίνεται κομβικό για την Ένωση.