Weather - Καιρός

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Τσάμπιονς Λιγκ: αναζητώντας ένα εισιτήριο!

Στο... μίνιμουμ είναι η αγωνία στους ομίλους 1-4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς μόλις μία θέση στους «16» δεν έχει βρει ακόμη κάτοχο. Πρόκειται για τη 2η θέση στο γκρουπ του Παναθηναϊκού, το 4ο, όπου η Κοπεγχάγη (7 β.) έχει το πάνω χέρι φιλοξενώντας τον Παναθηναϊκό (2 β.), την ώρα που η άλλη διεκδικήτρια Ρουμπίν Καζάν (6 β.) θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Δανούς, αντιμετωπίζοντας την 1η Μπαρτσελόνα (11 β.) στο «Καμπ Νόου» (NS3).
Είναι το τελευταίο παιχνίδι του χειμώνα τόσο για την Κοπεγχάγη όσο και για τη Ρουμπίν, καθώς το μεν δανέζικο πρωτάθλημα διακόπτεται για τρεις μήνες, το δε ρώσικο ολοκληρώθηκε (η Ρουμπίν τερμάτισε 3η).
Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα ξεκουράζει τους Τσάβι, Βίγια, Ντ. Άλβες, Πέδρο, Κεϊτά. Στον 1ο όμιλο Τότεναμ και Ίντερ έχουν προκριθεί και κρίνεται η πρωτιά. Η αγγλική ομάδα (10 β.) παίζει στην Ολλανδία (NS7) με την Τβέντε (5 β.) -που έχει εξασφαλίσει την 3η θέση και το Europa League- και η ιταλική (10 β.) στη Γερμανία (NS4) με τη Βέρντερ (2 β.). Η κατάληψη της κορυφής είναι το ζητούμενο και στο 2ο όμιλο, με τη Σάλκε (10 β.) να αντιμετωπίζει την Μπενφίκα (6 β.) στην Πορτογαλία (NS6) και τη Λυών (9 β.) να υποδέχεται τη Χάποελ Τελ Αβίβ (4 β.).
Επίσης, Πορτογάλοι και Ισραηλινοί διεκδικούν την 3η θέση και τη συνέχιση της ευρωπαϊκής τους περιπέτειας στους «32» του Europa League.
Τέλος, στον 3ο όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (10 β.) αντιμετωπίζει τη Βαλένθια (10 β.) στο «Ολντ Τράφορντ» (NS1) με έπαθλο την 1η θέση, ενώ για τα χρήματα της νίκης και το γόητρο συγκρούονται στην Τουρκία η Μπούρσασπορ (0 β.) με τη Ρέιντζερς (5 β.).
Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 9.45 μ.μ.