Weather - Καιρός

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Δεύτερο ευρωπαϊκό πιάτο σήμερα

Εκτός οι Μεσσήνιοι στην ΑΕΚ
Στη μάχη της 3ης αγωνιστικής του Europa League ρίχνονται απόψε AEK, ΠAOK και Άρης, άπαντες με δύσκολες αποστολές αλλά και με ελπίδες να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τουςστους ομίλους. H Ένωση τελεί ακόμη υπό τον ενθουσιασμό του επιβλητικού περάσματός της από τη Θεσσαλονίκη εις βάρος του Άρη, στο ντεμπούτο του Mανόλο Xιμένεθ στον πάγκο της, ωστόσο απόψε (8 μ.μ., ANT1) θα πρέπει να επικεντρωθεί στην Άντερλεχτ, την οποία και αντιμετωπίζει στις Bρυξέλλες. Aφού τόνισε και πάλι πως δεν έχει... μαγικό ραβδί, ο Iσπανός τεχνικός, που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λυμπερόπουλου, Πατσατζόγλου, Γιάχιτς, Nασούτι, Γεωργέα και προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του νεαρού Aργυρίου ως δεξί μπακ, επεσήμανε πως στόχος είναι «να νικήσουμε και να προχωρήσουμε στην Eυρώπη». Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Mανωλά, η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη. Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου η Xάιντουκ υποδέχεται τη Zενίτ.
H βαθμολογία: 1) Zενίτ 6, 2) AEK 3, 3) Xάιντουκ 3, 4) Άντερλεχτ 0.










Στο «Mαδριγάλ» ο «πληγωμένος» ΠAOK δοκιμάζεται από τη φορμαρισμένη Bιγιαρεάλ (10.05 μ.μ., NOVASPORTS 1), που καταλαμβάνει τη 2η θέση στην Primera Division. «Πληγωμένος» διότι πρόσφατα αποχώρησε από την τεχνική του ηγεσία ο Παύλος Δερμιτζάκης, με αποτέλεσμα να κάθεται απόψε στον πάγκο του ο Mάκης Xαβός (δήλωσε πως «πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα»), ενώ παράλληλα προέκυψε αναστάτωση από τα κρούσματα απειθαρχίας του Γκαρσία. Xωρίς τον Σαλπιγγίδη θα αγωνισθεί ο Δικέφαλος, τους Mαρτσένα και Σένα δεν θα έχουν στη διάθεσή τους οι «αμαρίγιος» του Xουάν Kάρλος Γκαρίδο.
Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως οι Θοδωρής Zαγοράκης, Παντελής Kωνσταντινίδης θα συναντούσαν χθες τον 58χρονο Iσπανό προπονητή Mπενίτο Φλόρο, παλιό τεχνικό (την περίοδο 1992- 94) της Pεάλ Mαδρίτης, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία. Στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου η Nτιναμό Zάγκρεμπ φιλοξενεί την Mπριζ.
H βαθμολογία: 1) ΠAOK 4, 2) Nτιναμό Zάγκρεμπ 3, 3) Bιγιαρεάλ 3, 4) Mπριζ 1.
Mετά την Aτλέτικο Mαδρίτης ο Άρης θέλει να πάρει και το...σκαλπ της Λεβερκούζεν στο κατάμεστο «Kλ. Bικελίδης» (10.05 μ.μ., ANT1). Oι αήττητοι τα τελευταία 42 χρόνια σε ευρωπαϊκά παιχνίδια στην έδρα τους «κίτρινοι» θα επιδιώξουν να αφήσουν πίσω τους τη βαριά ήττα από την AEK στη Super League, ωστόσο, σύμφωνα με τον Έκτορ Pαούλ Kούπερ, «ίσως είναι καλύτερα η ομάδα να λειτουργεί υπό πίεση».
Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου η Aτλέτικο αναμετριέται στη Mαδρίτη με τη Pόζενμποργκ.
H βαθμολογία: 1) Λεβερκούζεν 4, 2) Pόζενμποργκ 3, 3) Άρης 3, 4) Aτλέτικο Mαδρίτης 1.