Weather - Καιρός

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Aπό την Ρόδο στα...Βραχνέϊκα!

Επόμενος στόχος: Διαγόρας...
Τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Καλαμάτας όταν αντιμετώπιζε κάποιον Διαγόρα, ήταν αυτός της Ρόδου. Φέτος με την εσκεμμένη παρουσία της στη Δ' εθνική, έχει μπροστά της το - σαφώς χαμηλότερο και ευκολότερο - εμπόδιο του Διαγόρα Βραχνέικων. Στο ίδιο (μικρό και πλαστικό) γήπεδο που πριν ένα περίπου μήνα "έκανε περίπατο και πήρε το πρώτο φετινό διπλό"...
Η ομάδα του Ελβιο Μάνα με την δυναμική που έχει αποκτήσει και τα πολύ καλά στατιστικά, αποτελεί φόβητρο για όλες τις ομάδες, αλλά κυρίως για την βαριά φανέλα της και τον κόσμο της!
Και στο subuteo να παίζει ομάδα με το όνομα ΚΑΛΑΜΑΤΑ έχει ειδικό βάρος... Ετσι καλείται να συνεχίσει το αήττητο σερί της, απέναντι σε μια ομάδα που θα παίξει "για να μην χάσει"... Αυτό σημαίνει κλειστό παιχνίδι, σφιχτή άμυνα και αντεπιθέσεις. Λογικά η ομάδα της Καλαμάτας αν είναι σοβαρή, θα πάρει εύκολα άλλο ένα τρίποντο.
Και θα παραμείνει στον στόχο της.
Επιπλέον θα αρχίσουν και οι...εκπλήξεις στον όμιλο και τα πράγματα σε 3-4 αγωνιστικές θα είναι πλέον καθοριστικά ξεκάθαρα, αφού έρχονται και τα λεγόμενα ντέρμπι.
Σχετικά με την νίκη επί του Μεσσηνιακού με το φτωχό 1-0, περισσότερη σημασία και αξία είχαν η παρουσία του Στ.Παπαδόπουλου στις εξέδρες και ο σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή των "πρασίνων" παρά το οτιδήποτε άλλο, αφού η δυναμικότητα των ομάδων είναι φανερή.
Η παρουσία του πάλαι ποτέ Προέδρου της ΠΑΕ και "αιμοδότη", προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα, εντυπώσεις και.... παρενέργειες (συνθήματα, πανό κλπ).
Επειδή όμως κάποιοι νομίζουν ότι είναι "περισσότερο Καλαμάτα από άλλους", καλό θα είναι να κρατάνε χαμηλούς τόνους, και "μικρό καλάθι", γιατί έχουν κριθεί προ πολλού... Ειδικά οι ωφελημένοι και δεν είναι λίγοι...
Αν τους αρέσει να βλέπουν την ομάδα ΜΑΣ να παίζει στα Βραχνέικα, αντί για την Ρόδο, ας συνεχίσουν το βαρετό και ξεπερασμένο τροπάριό τους...
Σε λίγο θα είναι στο περιθώριο, γραφικοί και ασήμαντοι...