Weather - Καιρός

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Να ποιος είναι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής....

Στην Εθνική ξανά ο «Λύμπε»


Στην Εθνική Ελλάδας επέστρεψε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος αποδέχθηκε το προσκλητήριο του Φερνάντο Σάντος για τους αγώνες με Λετονία και Ισραήλ (8 και 12 Οκτωβρίου) και θα φορέσει τη «γαλανόλευκη» περίπου έναν χρόνο μετά την τελευταία του συμμετοχή.
Ο Λυμπερόπουλος είχε αποσυρθεί... λόγω Ρεχάγκελ πέρυσι τον Σεπτέμβριο, με 67 συμμετοχές και 13 γκολ, μετά τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Ελβετία και Μολδαβία. «Συζήτησε με τον Τάκη Φύσσα, ό,τι υπήρχε λύθηκε» είπε ο Πορτογάλος. «Θα χρειαστούμε σ' αυτά τα δύο παιχνίδια ποδοσφαιριστές που ξέρουν να κρατάνε την μπάλα. Ενας παίκτης που έχει καλή απόδοση στην ομάδα του, σκοράρει, είναι σε ρυθμό, φυσιολογικά καλείται».

Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι, και τα δύο στο Καραϊσκάκη, την ερχόμενη Παρασκευή με τη Λετονία και μετά, Τρίτη, με το Ισραήλ. Το Ισραήλ στο μεταξύ, Σάββατο στο Ραμάτ-Γκαν, θα 'χει υποδεχθεί την Κροατία. Ο τραυματίας Σεϊταρίδης έμεινε έξω. Επιστρέφει από το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Πρίττας. Εχει κάνει, πράγματι, σερί καλών παιχνιδιών με τον Αρη.
Ο Μεσσήνιος επιθετικός της ΑΕΚ είχε ανακοινώσει στις 11 Σεπτεμβρίου 2009 πως αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφήνοντας αιχμές για τον Ότο Ρεχάγκελ και ζητώντας να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.
Εν τω μεταξύ, ο κ. Σάντος κάλεσε ξανά στην Εθνική τον Θανάση Πρίττα, ο οποίος δεν ήταν στο φιλικό με τη Σερβία και τα πρώτα ματς στην προκριματική φάση του Euro 2012. Ύστερα από την απόφαση να καλέσει 20 παίκτες, ο Σάντος πήρε δύο τερματοφύλακες στην αποστολή. Υπενθυμίζεται ότι πριν από τους αγώνες με Γεωργία και Κροατία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε πάρει τους Τζόρβα, Σηφάκη και Μιχαηλίδη.