Weather - Καιρός

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Xρωμάτισαν τον φούρνο του Κωνσταντινέα!


Η εμπλοκή με το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει αποδειχθεί πολύ επικίνδυνο... σπορ. Τελευταίο θύμα επίθεση είναι ο Μεσσήνιος διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας που είδε το μαγαζί του να αλλάζει χρώμα.

Την είδηση ... αποκάλυψε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής του Παναρκαδικού, Αντώνης Μαυρέας ο οποίος μίλησε στον Sport 103 FM:
"Εγώ είμαι προπονητής στον Παναρκαδικό και στο δρόμο καθώς πήγαινα στην προπόνηση άκουσα στο ραδιόφωνο ότι δέχτηκε επίθεση ο Κωνσταντινέας. Τον πήρα τηλέφωνο, να ρωτήσω τι έγινε. Πήγαν στο μαγαζί, το αρτοποιείο του και το έβαψαν κόκκινο-άσπρο με σπρέι. Εγώ δεν το είδα, αλλά το έμαθα από αστυνομικούς. Δηλαδή δεν ήταν πέναλτι αυτό και πρέπει να πάμε να τους σκοτώσουμε; Πρέπει να σταματήσουν αυτά. Σε μία μικρή πόλη σαν την Καλαμάτα να γίνονται τέτοια πράγματα; Δε μπορεί να είσαι ποδοσφαιριστής ή διαιτητής και να φοβάσαι για τη ζωή σου. Πρέπει να διαφυλάξουμε τον αθλητισμό, γιατί στις εποχές που ζούμε μόνο αυτό μας έχει μείνει. Στην Ελλάδα πληρώνουμε την ατιμωρησία. Ελεος. Πρέπει να σταματήσουν αυτά τα πράγματα. Έλεος."
Το τελευταίο μεγάλο ματς που είχε διαιτητεύσει ο Πέτρος Κωνσταντινέας ήταν το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, δίνοντας ένα αυστηρό πέναλτι (... τζαρτζάρισμα) υπέρ των γηπεδούχων.