Weather - Καιρός

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Το κασκόλ της ομάδας ΔΕΝ είναι για το κρύο

Ο κυρ Σταύρος Παπαδόπουλος πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα (πριν τον Γρηγορόπουλο για τους νεότερους), παρακολούθησε το πρόσφατο παιχνίδι της ερασ. Καλαμάτας με την Σπάρτη και θαύμασε το ωραίο παιχνίδι και τα 4 γκολ της μελανόλευκης. Ως εδώ καλά.
Στη συνέχεια το χάλασε και "μας χάλασε": Φωτογραφήθηκε με ένα κασκόλ της πάλαι ποτέ "Μαύρης Θύελλας" στον λαιμό και παρά την προχωρημένη ηλικία του, αντί να φορέσει ένα ζεστό παλτουδάκι, προσπάθησε να ...ζεσταθεί - όπως ο ίδιος δήλωσε - με το κασκόλ αυτό!
Αγαπητέ Πρόεδρε, το κασκόλ μιας ομάδας ΔΕΝ είναι για το κρύο! Το φοράς με καύσωνα, με βροχή, με παγωνιά ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΑΠΗ.
Το σφάλμα της δήλωσης αυτής ήταν μεγάλο. Η δε συνέχεια αυτής, ακόμα χειρότερη: "αν δεν το φόραγα θα λέγανε ότι δεν αγαπώ την Καλαμάτα, κάτι που είναι ψέμμα"....
Την ιστορία σου την έγραψες και ίσως προσθέσεις ακόμα μερικές γραμμές... Ομως παρόμοιες δηλώσεις δεν σε τιμούν!
Πολλοί θα αδιαφορήσουν, άλλοι θα απογοητευτούν από τη δήλωση που σίγουρα ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ...
Κάποιες φορές "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς"....
Κρείττον το σιγάν Πρόεδρε!

ΥΓ: Οσο για τα "οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος έτσι κι εγώ, με τους Ιάπωνες να είναι οι καλύτεροι πελάτες μου", Ο ΚΥΡ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ (ΞΑΝΑ)ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ...