Weather - Καιρός

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Τα φώτα στην Τούμπα το βράδυ...

Απόψε θα γίνουν γνωστές οι δύο ομάδες που θα απαρτίσουν το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Στην κατάμεστη Τούμπα (9 μ.μ., Conn-X TV) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στη ρεβάνς του 0-0 του ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να έχουν χαρακτηρίσει την κατάκτηση του τροπαίου ως το highlight της αγωνιστικής περιόδου τους.
Εξού και οι… υπενθυμίσεις του κόσμου τους, όπως τα συνθήματα των Θεσσαλονικέων «την πρόκριση, την πρόκριση, Δικέφαλε αετέ» κατά την τελευταία προπόνηση των παικτών του Δικέφαλου του Βορρά, αλλά και οι παροτρύνσεις 50 οπαδών του αντίστοιχου του Νότου στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου πριν από την αναχώρηση, με ένα χαρακτηριστικό πανό που έγραφε: «Θα είμαστε εδώ και στο γυρισμό».
Δίχως αγωνιστικά προβλήματα και με τους Μαλεζά, Αθανασιάδη, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Σακελλαρίου, Μπαλάφα, Αρίας να «κόβονται» από την αποστολή κατόπιν τεχνικής επιλογής, ο Μάκης Χάβος αναμένεται να παρατάξει τους Κρέσιτς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Σαλπιγγίδη, Ίβιτς, Βιεϊρίνια και Μουσλίμοβιτς στο 4-2-3-1. Από την πλευρά του ο Μανόλο Χιμένεθ, που δήλωσε χθες πως παιχνίδια όπως αυτό αποδεικνύουν ότι και η ΑΕΚ και οι παίκτες της είναι πολεμιστές, προτίθεται να δώσει φανέλα βασικού στους Σάχα, Καράμπελα, Γεωργέα, Δέλλα, Ματέος, Ντιόπ, Μάκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Σκόκο και Μπλάνκο, σε 4-4-2 με «ρόμβο». Εκτός έμεινε ο τραυματίας Γκέντσογλου.
Το χορό των ημιτελικών ανοίγει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό (6 μ.μ., Conn-X TV), όπου οι Περιστεριώτες θα υπερασπιστούν το 2-1 του πρώτου αγώνα, παρουσία περισσότερων από 15.000 θεατών. Ξεχωριστής σημασίας παιχνίδι για αμφότερους, καθώς διεκδικούν την παρθενική τους είσοδο στον τελικό του θεσμού, με τις τελευταίες δηλώσεις και ανακοινώσεις να προσθέτουν έξτρα… γεύση. Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Αλβάρες, Ρόκας, Μπρέσκα, Ούμπιντες, Μόνχε και Σολάκης θα είναι η αρχική ενδεκάδα του Μάκη Κατσαβάκη, που δεν υπολογίζει στον Καπετάνο. Οι Ιτάνζ, Σκόνδρας, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Νάστος, Νεμπεγλέρας,
Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος, Μπρίτο θα είναι οι αντίστοιχοι έντεκα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μιχαηλίδη, Μπαζίνσκι.