Weather - Καιρός

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ατύχημα που... «μυρίζει» παρασκήνιο

"Παρασκήνιο" φαίνεται ότι υπάρχει σχετικά με το σημερινό ντέρμπι του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Οδυσσέα Κορδελιού (2-0).

Όπως έγινε γνωστό ο τερματοφύλακας των "Ποντίων", Δημήτρης Καρατζιοβαλής (φωτό) , μόλις και μετά βίας κατάφερε αγωνιστεί, αφού κατά τη μετάβαση του στο γήπεδο της Καλαμαριάς ενεπλάκη σε ... τροχαίο!!!
Ο έμπειρος τερματοφύλακας έδωσε κατάθεση για το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, όταν κατά την αποχώρησή του από το σπίτι του για το γήπεδο, ένα αυτοκίνητο χτύπησε το δικό του.
Ο οδηγός θέλησε να καταθέσει μήνυση στον Καρατζιοβαλή, γεγονός που οδήγησε όλους τους εμπλεκόμενους στο τμήμα.
Μετά από διαβουλεύσεις επετράπη στον παίκτη να πάει στο γήπεδο για το ντέρμπι με τον Οδυσσέα Κορδελιού - ομάδα του Βασίλη Αντωνιάδη-, στο οποίο αγωνίστηκε κανονικά.
Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου αποδείχτηκε πως είχε μαζί του κάμερα και κασετόφωνο (!!!), με τα οποία κατέγραψε το ατύχημα και τις αντιδράσεις του 36χρονου γκολκίπερ των Ποντίων, ο οποίος τον έβρισε και γι΄ αυτό του έκανε μήνυση.
Μάλιστα, άμεσα έφτασε στον τόπο του ατυχήματος και ο δικηγόρος του οδηγού για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις....
Όλα αυτά έχουν καταγραφεί από την αστυνομία, ενώ στο τμήμα έδωσε το παρών ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Ζαμπέτογλου, ο οποίος είναι και μέλος στη διοίκηση του Απόλλωνα.
Στο τμήμα βρέθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, ενώ από αύριο η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα κινηθεί νομικά, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Αν είναι "στημένο" θα γίνει πάταγος... Η μαφία "ακουμπάει" σοβαρά το ποδόσφαιρο!