Weather - Καιρός

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Πρόεδρος Ερασιτέχνη: Ολα πάνε καλά

Ο κόσμος βοηθάει μεν, ....μας κοστίζει δε!
Αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είναι ο Γιώργος Ράλλης που παράλληλα είναι ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία της ομάδας στον 6ο όμιλο της Δ‘ εθνικής. Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Καλαμάτας μίλησε σήμερα στο “Ν“ της εφημ. Ελευθερίας και αναφέρεται στο ξεκίνημα και στις προοπτικές που έχει η ομάδα, ενώ δεν παραλείπει να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στον φίλαθλο κόσμο.
“Είμαστε ικανοποιημένοι από το απόλυτο που έχουμε στο πρωτάθλημα, όμως σε αυτό βοήθησε πολύ και το πρόγραμμα που είχαμε. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να παίζουμε σε σοβαρότητα βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά. Φαίνεται ότι αντίπαλοί μας στη μάχη για άνοδο θα είναι ο Αστέρας Αμαλιάδας και η Σπάρτη. Κανένα όμως παιχνίδι δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Ακόμη θέλω να τονίσω πως είμαστε τυχεροί που όλοι οι παίκτες έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην οικογένεια της ομάδας, έχουν δείξει καλό χαρακτήρα και έχουν βοηθήσει πολύ έως τώρα“. Ο πρόεδρος της ερασ. “Μαύρης Θύελλας“ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο που μέχρι τώρα έχει “αγκαλιάσει“ την ομάδα: “Αποτελεί ευτύχημα ότι ο κόσμος είναι μαζί μας και σιγά σιγά θα κερδίσουμε το στοίχημα να ξαναγυρίσει διπλά στην ομάδα, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια. Θέλω όμως να πω και να κάνω θερμή παράκληση ότι πρέπει να έχουν πιο κόσμια συμπεριφορά, γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις αντί να βοηθούν την ομάδα τη ζημιώνουν“...
Επίσης ο κ. Ράλλης απαντώντας στα κατά καιρούς μεταγραφικά σενάρια δήλωσε: Είναι νωρίς ακόμη για μεταγραφές“.
Η διοίκηση χθες φάνηκε για μία ακόμη φορά συνεπής στις υποχρεώσεις της, μιας και μετά την προπόνηση οι παίκτες πληρώθηκαν τον μισθό τους (περίπου 15.000 συνολικά). Ηταν μία ακόμη έμπρακτη απόδειξη ότι η διοίκηση είναι κοντά στους παίκτες και κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει καλό το κλίμα.
Το άσχημο της χθεσινής ημέρας ήταν πως η Καλαμάτα τιμωρήθηκε με ΒΑΡΥ χρηματικό πρόστιμο 2.500 ευρώ για το μπουκάλι που πέταξαν οι οπαδοί της στο ματς με τον Πάμισο. Αύριο η διοίκηση της ομάδας θα απολογηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Κυπαρισσία και κινδυνεύει με νέα “καμπάνα“, αναφέρει η "Ε".
Στα αγωνιστικά, χθες έγινε χαλαρή προπόνηση στο Στάδιο με όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά. Αναζητείται αντίπαλος για φιλικό το Σάββατο αφού οι εκλογές πάνε πίσω τα επίσημα αγωνιστικά δρώμενα.