Weather - Καιρός

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Το ρεκόρ περνάει από την Ζάκυνθο!

Να συνεχίσει το αήττητο!

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής ο Αστέρας Μαχαιράδου υποδέχεται την Κυριακή 28 Νοεμβρίου (3:00μ.μ.) την αήττητη και πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, Καλαμάτα σε αυτό το γήπεδο.... (foto) 
Η Καλαμάτα (που έχει κάνει το ρεπό της) σε 10 αγώνες που έχει δώσει στο πρωτάθλημα έχει αντίστοιχες νίκες! Στο γήπεδό της έχει πετύχει πέντε νίκες και τις υπόλοιπες εκτός έδρας. Συνολικά έχει πετύχει 21 γκολ και έχει δεχθεί μόλις ένα. Η μοναδική ομάδα που… καυχιέται ότι έχει πετύχει γκολ στην Καλαμάτα είναι ο Διαγόρας Βραχνεΐκων (1-2).




Η αντίπαλος της Καλαμάτας είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα έδρας, που πιέζει, αγωνίστηκε προχτές για το Κύπελλο και ΔΕΝ ξεκουράστηκε... και διαθέτει 2-3 καλούς ποδοσφαιριστές με εμπειρία στην κατηγορία και επουδενί ΔΕΝ πρέπει να υποτιμηθεί από τους παίκτες του Ελβιο Μάνα. Η "Μαύρη Θύελλα" προέρχεται από μια μέτρια εμφάνιση επί του Τριταιικού στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, που ευτυχώς είχε ένα γκολ πολύ νωρίς για την ομάδα μας και στη συνέχεια είχε κακό ρυθμό πολλά λάθη και μέτριο θέαμα μπροστά σε 350 περίπου θεατές. Η αμυντική γραμμή (τερματοφύλακας και πλάγια μπακ) ΔΕΝ βρέθηκαν σε καλή μέρα και δεν δεχτήκαμε κάποιο τέρμα .... από τύχη ή από αστοχία των αντιπάλων...
Ηταν εμφανής η τάση υποτίμησης του αντιπάλου και η έλλειψη πάθους, εκτός 2-3 εξαιρέσεων. Για να συνεχιστεί το ρεκόρ χρειάζεται ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΚΙΝΗΤΡΟ.
Ο Αστέρας Μαχαιράδου (foto) και μόνο που θα αντικρύσει την μελανόλευκη φανέλα στην έδρα του, από το πρώτο λεπτό θα έχει "θέμα"! Και η τοπική μας ομάδα ΔΕΝ θα παει για ΤΟΥΡΙΣΜΟ στο Ζάντε! Ο καιρός θα είναι ιδανικός (αν μπορέσει να ταξιδέψει η ομάδα, αφού ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ...) και στο πλευρό της αναμένεται να βρεθούν τουλάχιστον 50-60 φίλαθλοι της Καλαμάτας!