Weather - Καιρός

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τσάμπιονς Λιγκ με δυνατά παιχνίδια κι απόψε

Με οκτώ αγώνες ολοκληρώνεται απόψε η αγωνιστική του Champions League, σε τέσσερις εκ των οποίων ενδέχεται να μοιραστούν από τώρα «εισιτήρια» για τους «16».
Τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο «Σαν Σίρο» (9.45 μ.μ., ΝΕΤ), όπου η Μίλαν (4 β.) υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (9 β.), με τον προ δύο εβδομάδων αγώνα να λήγει με άνετη 2-0 νίκη της φορμαρισμένης Βασίλισσας. Ο Μουρίνιο επιστρέφει για πρώτη φορά στο γήπεδο όπου είχε πλείστες διακρίσεις με την Ίντερ, ωστόσο οι «μερένγκες» εκεί διατηρούν κάκιστη παράδοση, με μία ισοπαλία και πέντε ήττες σε έξι ματς....
Στην αντίπερα όχθη, οι «ροσονέρι» έχουν ουκ ολίγα προβλήματα (εκτός οι Μπονέρα, Όντο, αμφίβολοι οι Τζαμπρότα, Τιάγκο Σίλβα) και προβληματική αγωνιστική συμπεριφορά. Στον άλλο αγώνα του 7ου ομίλου η Οσέρ (0 β.) φιλοξενεί (9.45 μ.μ., Νοvasports 1) τον Άγιαξ (3 β.).
Το απόλυτο στον 5ο όμιλο θέλει να διατηρήσει η Μπάγερν (9 β.), που αντιμετωπίζει στη Ρουμανία την Κλουζ (3 β.), με τους χωρίς Ρόμπεν, Ριμπερί, Κλόζε, Φαν Μπόμελ, Όλιτς, Μπαντστούμπερ Βαυαρούς, που έχουν μείνει δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή στην Bundesliga, να ελπίζουν πως ο ερχομός του Νοέμβρη θα συνδυαστεί με φορμάρισμα, όπως είχε δηλώσει ο Λουίς Φαν Χάαλ, αφού θα έχει περάσει η... επήρεια του Μουντιάλ.
Με το μυαλό στο επερχόμενο μεγάλο ντέρμπι της πόλης κόντρα στη Λάτσιο, η Ρόμα (3 β.) ταξίδεψε στην Ελβετία για το ματς με τη Βασιλεία (3 β.).
«Τρένο» τόσο στην Premiership όσο και στο Champions League, η Τσέλσι (9 β.), υποδέχεται (9.45 μ.μ., Νοvasports 4) τη Σπαρτάκ Μόσχας (3 β.), με τη Ζίλινα (3 β.) να φιλοξενεί τη Μαρσέιγ (3 β.) στον 6ο όμιλο.
Τέλος, η σούπερ παραγωγική, με 14 γκολ σε τρεις αγωνιστικές, χωρίς Φάμπρεγας και με αμφίβολους τους Σονγκ, Αρσάβιν, Ντενίλσον, Άρσεναλ (9 β.) θέλει να «καθαρίσει», όπως η Ρεάλ, η Μπάγερν και η Τσέλσι, την υπόθεση «πρόκριση» με αντίπαλο τη Σαχτάρ (6 β.) στην Ουκρανία (9.45 μ.μ., Νοvasports 7), την ώρα που Παρτιζάν (0 β.) και Μπράγκα (3 β.) θα αναμετριούνται στο Βελιγράδι.